IRC-Galleria

JuFu

JuFu

aka. Jenny Justiina Parkkari :-)

HAASTEKeskiviikko 01.02.2006 15:56

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Listaan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kerrostalon rappukäytävässä minun on pakko laittaa valot päälle, oli se sitten juuri kun ollaan menossa sisälle / ulos, tai vaikka olisi valoisaa. valot pitää AINA palaa.

2.En voi koskea pahvilaatikoihin / rytätä pahvia käsin, koska saan kylmiäväreitä siitä. se on oksettavaa.

3.Jos pää on kipeä, heti ensimmäisenä otan sukat pois jalasta, se auttaa päänsärkyyn. kait. tai ainakin siitä saa heti kivenman olon ku ne perkeleen sukat on poies jalasta.

4.Pidän sormuksia 24/7, en ota niitä koskaan pois, paitsi josson pakko. mutta pistän ne heti takaisin kun mahdollista, muuten tunnen itteni alastomaks.

5.Missä vain, milloin vain, siellä missä on tietokone ja netti, niin mun on PAKKO päästä kattoon galleriaan, ketä on lisänny uusia kuvia, ja seuraan muiden elämää irc-galleriasta. Tykkään myäs lukee muiden irc-galleria päiväkirjaa, vaikkei ne ees aina oo kiinnostavia, mut silti niiton kiva lukea.



Haastan:

Pepparkaka
Thompsonx
Trinzezza
_didi_
infernal

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.