IRC-Galleria

Millä perusteella Kristian putosi..?!Perjantai 23.03.2007 02:15

Minkä vitun takia Kristian tipahti Idolsista?! Tämän iltasen esityksen perusteella ja muidenkin juttujen puolesta oon täysin sitä mieltä, et Anna olis saanu tipahtaa.. Sillä ei riitä pää idolina olemiseen.. Se on niin nuori, pieni ja nätti, et idolina olemisen paine hajottaa sen pään.. Jos fanien innostus on hänen mielestään "häiriköintiä", ni mitä se kertoo siitä nuoresta naisesta.. Liian nuoresta..

Siis Kristiina sentään ottaa ton homman jotenkin aikuismaisemmin, vaikka onkin nuorin koko letkasta.. Kristiina on rauhallinen, rento ja ottaa homman niinkun idolin pitää otta.. Vaikkakin pientä falskia laulua ja ääni hieman erikoinen "pikkutytön lallatus" (Aqua, Nylon Beat jne jne..) ja todella englanninkielen lausumisessa pientä vivahdetta rallikuskiksi / formula-ajajaksi.. <jännä> Jokatapauksessa finaalissa olis ollu ehkä kova sana Kristian ja Kristiina.. Ehkä hieman hassu myöntää.. Koko kilvan ajan ollut Arin puolella ja paljon äänestänyt Aria ja melkein vallan lauluäänen vuoksi ja ehkä myös hevimies on hevimies tyyliin, mutta...

Arilla ei sais nousta nyt kusi päähän.. Se tiedetään, et on syntyny laulajaks on suotu noin ainutlaatunen ja mahtava hevilaulajan hevilauluääni.. Kovaa ja korkeelta ja tyylillä ja vielä nuotilleen?? Harvinaista todella.. Idolilla pitää olla myös tietynlaista nöyryyttä ja pitää pystyä keskittymään olennaiseen ja pitää myös pystyä joustamaan.. Okei hevimies on hevimies ja itekki hevimies henkeen ja vereen, mut kyllä pitää pystyä joustamaan tällasessa kilpailussa kun idols on.. Vaikka kuinka on hevilaulaja ni vähän pitäs pystyy laulamaan muutakin.. Tää Billy Joelin Piano Man oli hyvä veto.. Niitä lisää.. Jos multa kysytään..

Kristianin kohdalla oli asia aivan toinen.. Se osas ottaa yleisön, osas ottaa palautetta, osas käyttäytyä ja sillä oli tietty nöyryys ja idolin asenne.. Ennen kaikkee sil oli elämänkokemusta ja idolin asenne isolla iillä.. Fanienläheinen luonne.. Hevimiehen asennetta, rokkilaulajan meininkiä, mutta kuitenkin tietty miehinen herkkyys (sainpas sen kuulostamaan niiiin homolta) ja kerran vielä: n-ö-y-r-y-y-s... Mielestäni Äijä isolla Äällä.. En ymmärrä miks just henkiseltä puolelta ja lauluvalinnoilta ja esiintymisen kannalta kaikista paras - ainakin ja varsinkin viimeisien finaalijaksojen perusteella - piti tipahtaa.. Kansa päätti.. Sou not, ei voi tietää.. Elämä on laiffii ja sitä rataa..

Odotan innolla äijän levyä jokatapauksessa.. Olis kiva vielä päästä joskus jopa vaihtamaan muutaman sanan äijän kanssa.. :) Odotan keikkaa porissa ja heti kun näkyy jossain mainos Kristian Meurman - I'll B there..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.