IRC-Galleria

Rampa neiti mä oooooon...Keskiviikko 13.02.2008 20:11

Joo, kynkkään edelleen.. Eilen jalka jotenkin muljahti, kun koripalloo pelatessani kompastuin vastapuolen pelaajaan. Terkkarilla ku kävin, ni se sano että voi olla muutaman päivän jalka kipee ja vielä myöhemminkin oireilla tjn.. Että kiva. Jalka ei oikee tykkää jos astuu vaikka kynnyksen päälle taikka kävelee jään röpelöittämällä pihamaalla, vihloo niin mukavasti. Kipugeelillä ja siteellä kai tästäkin selvitään, sekä etenkin kylmäpusseilla. :D Eilen ihan huvin vuoksi koetin saada jalassa hypotermiaa aikaan, ku kävin pihalla täyttämässä 2 litran pakastepussin lumella ja tyrkkäsin sen koipeen, mutta en kuitenkaa onnistunu aikeissani. Ehkä parempi niin.

Hah, huomenna on koko päivä asiakaspalvelua koulussa, onneks ei tartte miettii aamulla että mitähän laittas päälle, kun työasun vetäsee päälle, ni sillähän pärjääkin. Vähänks siistii.

Tänään pitäis tehä viellä vaikka mitä ja kello on jo kuusi. Muutama ystävänpäiväkortti täytyy tekasta, enon housut lyhentää ja vaikka mitääääh.. Sitten jos meinas vielä jutella kavereiden kaa mesessä, ni en kyllä tiiä miten tunnit riittää vuorokaudessa. Toivottavasti se ihana enkkujätkä ois mesessä tänää...... :P

Enää viikko talvilomaan, jeaaah! \,,/ I love holidays!

Lähden tästä nyt varmaa kynkkäämään jonnekki, Adioooooooooss!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.