IRC-Galleria

MullonikäväsuaLauantai 22.03.2008 03:09

Kylläpäs olen taas jaksanut valvoa pitkään, dataillen tietysti. Kaveritkin lähti jo aikoja sitte mesestä ja jäin sitte yksin nettiin seikkailemaan ja tein tänne vähän uudistuksia.. BTW, kiitti oletuskuvan muokkauksesta, Marjo!<3 :)
Alkaa tuo jo pikkuhiljaa väsyttämään, pakko myöntää. Huomenna pitäis jo 11.00 paikkeilla olla jo menossa.. Jaksankohan herätä? Saa nähdä.

Tänään oli kivaa. Värjäsin yheltä äitin kaverilta hiukset. Sitten se alkoi harmittelemaan että kun ei ole ehtinyt käydä kampaajalla pitkään aikaan, kun latvat on niin huonossa kunnossa. Mä sitte tietenkin tarjosin hiustenleikkuuta ja hän innostui heti ja olikin koko loppuillan ihan hekumoissaan ''Noora laittaa mulle uudet hiukset!'' :) Tein sille vielä pisteeksi i:n päälle pienimuotoisen, kivan kampauksen, kun lähtivät mun äidin kanssa vähän viihteelle :D Se kun meni ekaa kertaa peilin eteen, ni huudahtaa ''Apua, mie oon ihan kun uusi ihminen!'' Kiva tuottaa toisille hyvää mieltä =)

Uaah, kuuntelen tänään pitkästä aikaa Juha Tapiota, ai että kuulostaa hyvältä!<3 Ja tajusin samalla, että tänään tulee tasan vuosi, kun viimeks pääsin Juhan kanssa juttelemaan, keikan jälkeen tietty! ;D Toivottavasti se tulee pian taas uudestaan!<3

Miks mua ei nukuta! :0 Ois kiva, jos saisin unta, kun on huomenna aikainen(?) herätys.. Pikkusisko nukkuu jo, Jes! Ja eikun bileet pystyyn! Noei. ;P Jos Eräs olisi täällä, vois vaikka vähän pitääkkin hauskaa. Ei yksin kehtaa fiilistellä olkkarissa, luulisvat hulluks :D Ja sitäpaitsi, naapurit häiriintyisivät, ööörrrr..

Mä tahdon unikaverin, nyt.

Hej på dig!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.