IRC-Galleria

Sekavia aikoja...Keskiviikko 19.12.2007 19:06

Mikäs tässä toisaalta. Pomo soi taustalla, astiat tiskattuna ja pyykit pestynä, varmaan kaunis rouvanikin on tyytyväinen. Huomenna ois työhaastattelu, tsemppi päällä.

Kolikolla on toinenkin puoli, luonnollisesti.

Oishan se vitun paljon näppärämpää olla jo jossain töissä ja pakki on sekasin... Pitää vetää gefilusta. Ja missähän on minun työtodistukset?

Porukka on puhunu, että minun pitäs ruveta kirjottamaan kolumneja lehteen. Pari juttua siinä kuitenkin on. Mitä minä kirjotan? Näitä samoja ulosteen sävyttämiä tarinoita, jotka lyhenee puolella ku ottaa kirosanat pois. Ketä kiinnostaa? Onhan se tietysti toisaalta mukavaa lukea, kun ihminen kärsii.

Toinen juttu on, että mikäs lehti näitä julkaisisi? Alibi? Iltalehti? Karjalana heili? No vittu ei! Heiliin en alennu! Joskus yritin jotain järkevää kirjoittaa sinne yleisöpalstalle niin eivät saatanan kommarit julkaisseet!
Kyllä jotain utran sissin paska tarinoita hyvistä lasolin sävyttämistä ajoista kerrotaan, mutta kun nuori ihminen yrittää saada äänensä kuuluviin niin ei! PERKELE!

Tiedättekö mikä minua riepoo nyt kaikista eniten?
Isä-ukko on oikeasti sitä mieltä, että Gernin työvälineet on hyviä! No eihän ne ole! Jumalauta GERN! Ne paskat ei toimi ku savukoneina.

Sitten yks juttu, tiedättehän te sen blueskitara-kompin? se titiditiditidi ja niin ees päin... Niitä biisejä on helvetisti ja minä haluun ne kaikki. Levykaupan musiikkityyliksi kun valitsee blues, tulee jotain vitun n****ri r'n'b:tä! Se ei ole bluusia! Eikä se ole edes perkele r'n'b tä, se on hidasta räppiä! PERKELE!

Tämä minun levykauppa ei myöskään tunne kingston wall:ia... Oisk kellään? Levykauppa on vähän samanlainen peitenimi kuin sillon aikoinaan venäläisiltä viinaa ja tupakkaa ostaessa puhuttiin sokerista tai appelsiinimehusta... You name it. Minä en ole ostanut venäläisiltä mitään. Tai jos olenkin niin rikos on vanhentunut... Tai ne viinat ainakin on vanhentuneet. Enkä tunnusta mitään..Milläpä todistatte? HÄHÄHÄHÄHÄHÄÄ!!!!

Tuossa olisi muuten yksi uusi foorumi, joka tarvitsisi kaltaisiaan kirjoittajia:
http://www.s8.createphpbb.com/suomi/index.php?mforum=suomi

Käykääs natkut sielläkin!

Tämä oli ikävä purkautuminen näppäimistölle, pahoittelen jos luit sen loppuun odottaen jotain hauskaa, heh heh, ettepä saaneet.

Ilmoittakaa minulle Havaintoja blueskitarasta, kingston wallista ja hyvistä kolumnipaikoista!

Nyt tulee heikki housuun, mors!Toim. huom. Kirjoittajan mielipiteet ovat yleistyksiä, joiden tarkoitus ei ole loukata levykauppoja, gefilusta, venäläisiä, n*******tä, isää, Heikkiä eikä alibia. Ei millään hyvällä, peace.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys