IRC-Galleria

vielä tämä...Torstai 29.11.2007 12:49

Chevy vani! 6.5 turbodiesel, 99 tai 00, reilu 300 tkm ajettu k-a, rekisteriin saa 2+3 tai 2+6! Nyt kiireellä 15800 euroa!

Nyt tarkkana!Torstai 29.11.2007 12:00

Taas on Jube-sedän autokaupassa vipinää!

Honda civic 1.4 TiC ! !
Garrett, weitec, megasquirt, toshiba läppäri
on uutta laakeria, metallipakka kannentiivistettä, ahdinta huollettu. Penkissä käyty "leimalappu".
Eihän tämmöstä pois anneta ku pakolla. Pihasta pitää saada pois ja tekemistä olis vielä vähän. Vesipumpun tarviis ja ruiskun kartat pitäs ohjelmoida. Korissa yks reikä. Sekin pieni. Jarrut voi olla aavistuksen jumissa kun on ottanu viagraa ja seisonu. Melekein kannattas trailerilla hakea.
VAAN EI OO KALLIS! 500 neuroa jos sais niin hyvä ois... Jos ei niin tarjoa jotain. Tulee tosiaan tietokoneet ja kaikki mukaan!
Tämä on Kontiolahessa. Tuohon saa vielä punasen varaosakorin jonnilaisella 1.4 lohkolla ja luistavalla automaatilla mukaan pikkurahalla. Siitä on eturipustukset kokenu väkivaltasen kuoleman, joten ei liiku ihan noin vaan.
se on oaklaholmassa eli outokummussa.
Tuo civic kulukee oikeasti! Ajoin ite sillä säädöt vituillaan 0.4 ahdoilla ja hukanhaudan liikenneympyrästä lähettyä mantsiin päin olin kelannu 130 mittariin ja vielä piti kääntyä sinne oikeelle ekasta.

KYSELE!


Niin sitä vielä, ettei sitä outokummun ruoskaa oo pakko ottaa, mutta saahan siitä vaikka vaimolle kukkapenkin jos ei muuta keksi!

Nyt kun vauhtiin pääsin niin ois tuossa yks uudempiki civic kaupan.
-93, 1.6 V-TEC koneella ollut 06-07 talven ihan atomeina. Mitään ei ollu paikallaan ja kaikki saumat vahvistehitsattu! Koneessa pientä viriä, jäykkää ja matalaa alustaa, turvakaarta, nahkasta kuppipenkkiä, sähkösiä kilpavöitä... Tällä pääsee nimittäin mutkiin niin kovaa että kuskilla ei kantti riitä!
Tämä on musta, 3-ovinen, angel eyesit, lexukset, tummennukset, 16" vanteet, kaikki mustaa! Ei oo toistä näin komeeta civiciä! Siitä siisti sivikki!

No joo, joutas kai tuo nissaniki. On pietty ku kukkaa kämmenellä, pesty ja vahattu säännöllisesti, 95% ruosteeton. Armonvuonna 93 on tämäkin tehty ja tekniikka on pomminvarma 1.4i 16 venttiilinen tuplanokka kone. Ja on muuten ketjukone! Vasta 192 tkm ajettu eli häthättää sisäänajettu. Talvirenkaat on nordfrost 3:set 13" peltivanteilla. Pitoa on. Kesärenkaina 16" hankookit fox evo1 vanteilla. Tummat ikkunat on ainoa tuninki! Ei oo pilattu. Stereot mukaan jos tahtoo, pioneer, helix, spl dynamics... Subbarit, mp3 ja pelit!
On se niin hyvin kulettanu ettei rahanarvoo osaa oikein sanoa.. Mutta diesel kelpais vaihossa. Mihinkään paskaan ei vaihu, oishan se loukkas nissanille. Samaa hintaluokkaa pitäs olla.

No onhan niitä vielä. Pari mondeoo löytys.

5-ovinen 2.5 V6 monttu. Se eka korimalli! On rs-korisarja ja ihan uus maali! Pirun nätti! Just leimattu ja vajaa 300 mittarissa. Jos siitä 5000 sais.

Sitte ois -99 farkku kahen litran koneella. Saakelinmoinen korisarja puskureineen, helmoineen, skooppeineen ja spoilereineen. Voi suoraan sanoa, että uniikki! Kääntää päät missä ikinä liikkuukin! Tähän tai toiseen monttuun saa mukaan 17" vanteet kesäkumeilla. Eli otat kumman vaan, niin nopeat elävät! Viksu kaveri ottaa molemmat että on akallekki auto!
Tästä pitäs saada 666 0 euroa!

Siinä on nyt tarjolla kaikenlaista! Ankaria bemarinkiusaaja sivikkejä, järkevä käyttönissani ja pari special-fordia!

Kysykää!


Lainaus toisaalta.Maanantai 26.11.2007 17:38


JupeBee kirjoitti:

Voi Vase, mistä kaikki tuo agressiivisuutesi minuun kohoaa. Siitäkö, etten pidä nissaneita kummoisina urheiluautoina? Otit joskus pienestä heitostani skylinea kohtaan hirveät pultit. Etkö ole vieläkään toipunut siitä?

vase kirjoitti:

Ei tule heti mieleen tätä tapausta enkä juurikaan muista mistä vihani sinua kohtaan kumpuaa. Niin paljon on tullut huudeltua. Tyhmyys ja nimenomaan varallinen köyhyys ovat kuitenkin asioita joita en voi sietää. Ehkä edustat näitä molempia? Selittelysi varallisuudestasi ainakin antaa olettaa näin. Jo Berlusconi neuvoi köyhiä tienaamaan enemmän ja tämän neuvon myös anna sinulle. Toki tunnen jonkinlaista sympatiaa niitä kohtaan jotka ovat huono-onnisena syntyneet köyhään duunariperheeseen. Heille kun kultalusikan näkeminen ei aiheuta sitä ihanaa tunnetta takapuolen seudulle. Minulle tämä tunne on kuitenkin ihana muisto syntymästäni.

Lupaan kuitenkin yhdessä dynamiitin kerman kanssa viettää hiljaisen hetken vuoksesi toivoen, että joskus pääset samanlaiseen kuninkaan asemaan kuin me harvat. Istuskellessamme seurahuoneen nahkasohvilla ja auttiessamme talon antimia kaltaisesi demarien hyvinvointi kuitenkin usein unohtuu. Tämä lienee silti ymmärrettävää, sillä joka perjantai kun poistumme privaattiklubilta hiijalahiilajalahoin saattelemana, kainalossa nautaa kuin piippolan vaarilla, ei köyhiä vaan yksinkertaisesti jaksa muistella.


JupeBee kirjoitti:


Olet osittain oikeassa. Minulla ei ole muita kulkuneuvoja kuin tuo vanha, mutta niin hyväkuntoinen nissan sunny. Mutta kun sekään ei vielä oikein riitä tekemään minusta köyhää. Sijoitan rahani kenties järkevämmin, kuten esimerkiksi viinaan ja sikareihin. Voi toki olla, että olen köyhä demari, mutta se jääköön taka-alalle. Mikäli asia sinua kiinnostaa, saat miettiä sitä itsesi kanssa vaikka maailman tappiin.

Jos minulla olisi kullkuneuvoja, -kuten sinulla- ne eivät siitä huolimatta olisi japanilaisia tekniikan ihmeitä. Ei suinkaan. Naureskelisin pienille Japanilaisille kotteroille suurista amerikkalaista autoistani ja katselisin säälien japanilaisilla muovimoottoripyörillä ajavia ihmispoloja Harley-Davidsonini päältä.
Minulla ei näitä kuitenkaan ole. Kertooko se, Vase sinun mielestäsi välttämättä köyhyydestä? Se voi johtua myös vallitseviasta elämäntilanteesta tai muusta syystä, joka kaltaisestasi ylemmänluokan kansalaisesta kuullostaa ainoastaan selittelyltä.

Tyhmä. Suurin osa (n. 68 %) ihmisistä asettuu älykkyysosamäärältään välille 85–115. Omani on 120. Koulussa en pärjännyt ja päästötodistukseni keksiarvo oli 6.25. En kuitenkaan syyttäisi tästä tyhmyyttäni, vaan lähinnä malttamattomuuttani, joka nykyaikana tunnetaan myös nimellä ADHD. Tätä sairautta minulla ei ole koskaan todettu, mutta käytökseni on viitannut jo pitkään vastaavaan.
Kenties sinä ja minä olemme samaa mieltä siitä, ettei tyhmyyttä katsota äo:sta tai koulupapereista vaan siitä miten henkilö käyttäytyy. Olemme molemmat ilmeisen sosiaalisia henkilöitä ja olemme luoneet ympärillemme oman verkostomme, johon pystymme tarpeen vaatiessa tukeutumaan ja josta on meille myös suunnatonta iloa. Sinulla "dyny-kerma", minulla omat yhteisöni.

Kultalusikka on minulle lähes tuntematon käsite. Olen joskus nähnyt kullattuja lusikoita, mutten muista sellaista käyttäneeni. Käsittääkseni viittaat kuitenkin sanontaan "kultalusikka suussa" tai jopa brutaalimpaan versioon "kultalusikka perseessä". Tällähän kansan suussa tarkoitetaan lasta, jonka vanhemmat ovat tukeneet kasvua vakavaraisesti ja materiaalisesti.
Vanhempani ovat mielestäni kasvattaneet minut hyvin. Minua ei ole hemmoiteltu. Minulla on ollut pikkuautoja, polkupyöriä ja jopa mopo. Kaikki niistä ovat hajonneet enemmän tai vähemmän käsittelyssäni. Sama on kohdannut aina omistamiani autoja, joihin olen joutunut hankkimaan rahoituksen työskennellen ulkopuolisten henkilöiden palveluksessa. Kertooko tämä mielestäsi Minussa kytevästä purkautumattomasta vihasta?

Oli miten oli, kenties voimme jatkaa keskustelua sinulle sopivissa muodoissa.

Muista välittää läheisistäsi Vase, sillä he välittävät sinusta.

Muusta ei tarvitse välittää vittujakaan, kuten esimerkiksi mistään mitä minä s

Loistavaa päivää!Maanantai 19.11.2007 17:14

Heti alkuun, ettei unohdu. Käy lukemassa http://www.aasiakas.net/ Loistavaa kerrontaa asiakaspalvelijoiden elämästä!

Eilen illalla rupesin miettimään autoihin liittyvää juttua, väriä.
Tätä voi joku pitää yleistyksenä ja sellainenhan se onkin. Kuitenkin, miettikääpä hetki minkä värinen JÄLKEENPÄIN MAALATTU auto kuljettaa varmasti siiderihönöisiä tyttöjä? Mihin pultataan ne rumimmat spoilerit ja työnnetään eniten lasikuitua? Keltaisiin! Aivan varmasti! Jos auto on maalattu keltaiseksi, se viestii sitä että omistajalla on vakava selvinpäin esiintyvä itsetunnon puute! Tilanne kääntyy humalassa täysin päinvastoin. Verkkarit jalassa vikitellään 13-vuotiaita tyttöjä kyytiin tarjoten golden capia ja dr. albanin uusinta hittiä! Paikallisella aakkosasemalla huudellaan itsekääritty sätkä huulessa siideritölkin takaa muille ihmiselle ja epäillään etteivät heidän autonsa revitä! Loppu tästä oli omakohtaista kokemusta. Ei revitä ei, eikä ole niin tarvekkaan. Miehisyyteni voin tarvittaessa todistaa muulla, kuin sillä kuinka ison spoilerin olen saanut asetettua takakontin päälle ja kuinka nopeasti tuo japanilainen käyttöhuussini kiihtyy nollasta sataan. Vitun juntti.

Keltaista väriä jo tehtaalta asti pinnassaan pitäneet autot saavat vielä varmemmin tietyntyyppisen kuskin. Jos auto on new beetle, sillä ajaa varmasti rikkaan miehen vaimo, mukavan pirteä koppero, josta ei ikävä kyllä tiedä meneekö se eteen- vai taaksepäin.
Fruittarit, nuo miehisyyden ja feminiinisen puolensa rajamailla kiikkuvat nuoret uroot ajavat varojensa salliessa 95% varmuudella KELTAISELLA Seat Leonilla! Mielellään turbotekniikkaisella! Missään muussa autossa ei bongaa niin varmasti fruittaria kuin keltaisessa seat leonissa. Kun katsot oikealta näet lyhyt tukkaisen miehen pienessä timanttikorvakorussa ja vasemmalta pitkätukkaisen....miehen?

Kyllä! Fruittarit ovat juuri niitä, joiden parturin kuvittelemme kärsineen vakavasta näön harituksesta. Miten kukaan voi pitää tyylikkäänä toiselta puolelta paljon pitempää tukkaa?
Joudun tunnustamaan katsoneeni BB:tä sen verran, että tiedän kenet kertoa fruittarijumalaksi! Timo, tuo maskuliinisuuden ruummiillistuma, joka yritti talossa asuessaan rakastella kaikkia kaksijalkaisia palotikkaista lähtien.

Mistä fuittari-ilmiö on saanut alkunsa? Miksi miehet pitävät pinkkiä paitaa ja pillifarkkuja? Miksi miesten tukat on kuin parhailla pariisin malleilla? Mietitään tämä toisinpäin?
Kuinka houkuttelvana pidetään naista, jolla on rahtaritakki, karjala lippis ja kaksiraitaiset adidakset? En väitä että tuollaisia miehiäkään pidetään houkuttelevina ilmestyksinä, mutta en minäkään tykkää näisistä joiden tukka on leikattu ihan päin helevettiä.

Joo ja joo. Ehkä jatkan tästä nyt miettien mikä maailmassa on mennyt vikaan. Johtuuko tämä siitä, että Saddam Hussein saatiin hengiltä? Uskaltavatko miehet nyt kulkea vapautuneesti paljastaen feminiinisen ajatusmaailmansa?
Tuleeko Fruittareista ajan kuluessa homoja? Tämä on vain eräänlainen välipysäkki?

Parantuisiko fruittarit takaisin normaaliksi miehisen kunnian edustajiksi, jos heidät suljettaisiin halliin, jossa pyöritettäisiin valtavilla screeneillä ZZ Topin musiikkivideoita? Hyvänen aika sitä maskuliinisuutta! Pitkiä partoja, tehokkaita jenkkiautoja ja nahkaan pukeutuneita naisia!

Siinä lääkkeeni!

Lakkoa ja lakon viereltäkin jotain.Keskiviikko 14.11.2007 12:08

Nyt rupeaa vituttamaan.

Tehyn jäsenet marssivat sitten tänään ulos työpaikoiltaan. Toivottavasti paleltuvat marssiessaan. Eikö lääkärin ja sairaanhoitajan ammatti oo kutsumus?

Miten nämä ahneet paskiaiset voi pelleillä ihmisten hengellä... Jos ei rahaa tipu niin ei ole hoitajiakaan. Ihan kiva...

Vika ei siis ole siinä, että he haluavat lisää palkkaa jo ennestään "hyvään" tiliin, vaan siinä miten asiaa hoidetaan.

No joo. Se siitä. Nyt ollaan taas töissä ja pikkusen on vielä tuo motivaatio hakusessa. Tuntuu että pää on täynnä räkää... Tosin kyllähän tyhjään kuoreen paljon mahtuukin!
Tänään selviää meillekkin vähän lisää tuosta lakosta, kenenkään hengellä ei tosin pelleillä mutta jos sitä ehtis parantua lakon aikana. Mikäli siihen nyt ryhdytään. Sama kai tuo on lakossa olla kun siitäkin rahaa saa.

Muistakaa muuten käydä tänään pitkäripaisessa jos on tarkotus ryypätä viikonloppuna! Alkokin menee lakkoon!

ootteko huomanneet, että kaikki on nyt menossa tai menneet lakkoon. Onko se joku muoti-ilmiö vai mikä on homman nimi? Minä rupean lakkoon ku vituttaa! Siis henkilökohtaseen... Onnistuskohan muuten henkilökohtainen lakko? Kävelisin tästä pomon huoneeseen ja sanosin että rupean lakkoon koska taukoni ovat vain 15 minuutin mittaisia ja ruokis vain 30 minuuttia. Haluan 20 minuuttia kolmesti päivässä ja ruokatauko 90 minuuttia. Ehtisin kirjottamaan pitempiä päiväkirjamerkintöjä ja ottamaan hyvät torkut ruokailun yhteydessä.
Voisi muuten käydä vielä polttamassa päivän ensimmäisen sikarin... Jos pakkanen on vähentynyt.

Soitellaan!

Jaa-a....Maanantai 12.11.2007 10:42

Hyvää päivää ja kirves vartta!

Olo on ku onkimadolla, mutta kokeillaan tässä jotain kirjotella. Tuossa ois reilun puolen tunnin päästä mentävä työtärväyshuollossa käymään ku meinaa lentsun iskeä.

Tupakkalakko on pitäny hyvin! En yhtään tupakkaa oo polttanu viikkoon. Sikareita tosin on askillinen menny viikonlopun aikana. Mut eihän se paljoo oo?

Saatoin tehdä karhunpalveluksen itelleni isänpäivän kunniaksi. Ostin isälle rälläkän. Nyt kun asia on niin, että mielipiteemme erinäisistä asioista eroavat välillä huomattavasti, niin nyt ruumiini hävittämisestä tulee paljon helpompaa!

Koska viime viikon tapahtumien jälkeen kaikki internetistä löytyvä otetaan todennäköisesti tosissaan, niin korostetaan että äskeinen ei ollut totta. Isäni käyttäisi sahaa, koska rälläkän laikka ei pääsisi läpi läskieni.

Joopa joo... Nyt en jaksa enää muuta ku kertoa vanhan tarinan.


Tuleeko kenellekään muulle "Do you want bigger penis?" sähköposteja? Minulle niitä tulee kymmenen päivässä!!!Kahdeksan niistä tyttöystävältäni....

Kaksi äidin lähettämää satuttavat.Tervettä viikkoa nisäkkäät!

Johan on!Perjantai 09.11.2007 09:53

Morjens! Eilinen oli niin valtakunnallinen surupäivä, että minäkään en jaksanut mitään sanoa.

Nyt tunnen oloni varsinaiseksi lakkoperseeksi. Tupakkalakko on pitänyt ja eilen oltiin sitten vielä lakossa muutenkin. Tekstikanavalta luin, että myö halutaan lisää palkkaa. Kannattas olla töissä eikä lakossa niin ois paljon helpompi saada palkkaa. Mut jos tarvii kysyä jotain lakosta niin minä oon ihan expertti!
Tupakkalakkokin helpottuu päivä päivältä. En kyllä edes muista millon alotin...nyt on kai neljäs tai viides päivä.

Meinasin muuten käydä tänään ostamassa toppahousujen paratiisista kuulapistoolin. Mahtaako nuo niitä myydäkkään, kun se yksi arjen sankari päätti riehua sen oman torrakkonsa kanssa. Ajateltiin lankomiehen kanssa, että silläpä ois hauskaa räiskiä jotain anopin ja appiukon luona. Kukaan tuskin edes kuolee, kun ei ne taida niin tehokkaita olla?

Semmonen tuli eilen mieleen että tarkotushan oli laihduttaa seuraaviin syntymäpäiviin mennessä kymmenen kiloa... Saatte ihan rauhassa lotota onnistuuko laihduttaminen ja tupakoinnin lopettaminen yhtäaikaa? On nimittäin maistunu kaikenmaailman pöperöt!

Kiva muuten, että olin jo päässy töistä keskiviikkona kun sähköpostissa luvattiin puoltoista euroa tunnissa lisää palkkaa lakkorikkureille. Enpä tienny. En ois kyllä tullukkaan. VIVA LA REVOLUTION!!!

Pelottavaa....

13.32Keskiviikko 07.11.2007 15:33

Joopa joo. Joku on kattonu kummelinsa: Lunta sataa ja kaikkia vituttaa ja ampua räiskiny sitten kaikkea kaksjalkasta tikapuista lähtien. Sitä vituttaa vissiin enemmän ku minua.

11.11Keskiviikko 07.11.2007 13:11

Rento olo... Tupakilla tekis mieli käydä. Ei siis niinkään tee tupakkaa mieli (tekee kyllä sitäkin) vaan nimenomaan tekis mieli mennä tupakalle.

08.42Keskiviikko 07.11.2007 10:44

Vittu. Kaikki vaan lompsii tosta ohi tupakalle. Kiertäsivät perkele muuta kautta. Vituttaa ja tekee mieli tupakkaa. Tupakkaa.... Perkele.
Ei tärisytä eikä muutakaan, mutta hermot on todella tiukalla.