IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Olen selkä.Maanantai 21.01.2008 18:10

Ihminen nukkuu elämästään yhden kolmasosan. Tiedän muuten yhden 21-vuotiaan klopin, jonka pitää lopettaa nukkuminen nyt. Muuten maailmankirjat menevät sekaisin. Oikeasti, kaveri nukkuu 17 tuntia ilman ongelmia ja silloinkin pitää herättää!

Kattoko kukaan maajussille morsianta? No eihän teistä hienohelmoista kukaan myönnä katsoneensa, mutta katoitette kuitenkin. Siinä oli sillä noita-akalla sulhoehdokkaana se Timo.
Se on nyt joka viikko lehdessä sen uuden tumman naisensa kanssa. Tai ilman sitä. Välillä myös se tumma nainen on lehdessä ilman Timoa. Jumalauta on kova jätkä! Kukaan normaalimies ei jaksa erota ja palata yhteen noin useasti! Kaveri eroaa alle viikossa ja palaa kolmessa päivässä yhteen! Ja akka on raskaana joka toinen päivä. Luonnollisesti joka toinen päivä akka kertoo lehdessä, ettei ole raskaana ja vaatii Timoa jättämään hänet rauhaan, mutta Timo vaan haluaa olla raskaana!

Tummista naisista tuli mieleen, että apinakehän sisäpuolella on keksitty, että musliminaisilla on lauantaisin yksinoikeus uimahalleihin! Mitä vittua?
Eli maahanmuuttajien takia tehdään asiat ihan uusiks ja suljetaan uima-halli suomalaisilta!
Jos minä menisin muslimimaan torille vetämään alasti kännit ja syömään kinkkua! Hyväksytäänkös se? No ei! Minuthan kivitettäs!
Nyt tuli oikeata tekemistä ja ajatus karkas. Palataan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.