IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Pieni purkautuminen...Tiistai 08.04.2008 13:41

Hei sinä mustan zafiran kuljettaja! Olet noin 35-vuotias, ilmeisen perheellinen, eläämääsi kyllästynyt mies. Lippis muistuttaa sinua menetetystä nuoruudesta.. Sekin oli ruma. Pelkääjän puolen takasivulasissasi mainostit belgialaista (vai kuka sen osti) katsastuskonttoria.
Hirmu kiva, että tulit vierelleni seuraksi kun yritin tulla liittymästä 4-kaistaiselle tielle. Luulin sinun saaneen tyydytyksesi jo tuosta kovalla työllä suoritetusta estämisestä, mutta ei! Kun hiljensin taaksesi ja yritin lähteä ohittamaan keksit jälleen kiihdyttää seitsemänpaikkaisen perhepommisi uskomattomiin svääreihin ja estit näin ohitukseni ja aiheutit tilanteen, jossa olisin voinut ajaa kaiteeseen koska ohituskaista loppui.
Arvoisa toppahousu. Ymmärrän, että vaimosi on läski lehmä potenssissa seitsemän, eikä hän anna kuin pomollesi, sille mulkulle joka vetää välistä maksaessaan kuuden euron tuntipalkkaasi. Ymmärrän myös, että postinjakajan siittämät, neljä "lastasi" vihaavat sinua. Nämä asiat eivät kuitenkaan ole minun vikojani, eivätkä varsinkaan minun ongelmiani. Onneksesi olin hyväntuulinen ennen kohtaamistamme ja sait tutustua vain yhteen sormeen kädestäni. Ensi kerralla minun asiani voivat olla huonommin ja silloin saan kostoni kun työnnän zafirasi tunkin perseeseesi ja hakkaan naamasi tohjoksi mailalla. Hauskaa kevättä, vitun eunukki.
Rakkain terveisin: Saatanan iloinen nissan-setä.


Onnea myös sinulle, käytöstavattomalle mulkulle kun yrität saada peräkärrysi pihaan. Käyttäydy samalla tavalla vastaisuudessa niin autoni pysyy poikittain pihaväylällä koko päivän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.