IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Kesport, hartsport...Keskiviikko 23.04.2008 13:26

Pari pientä juttua...

Eilen uutisissa kerrottiin, että suomalaiset hiihtäjät on ollu pöhnässä jo 90-luvulta saakka ja kaikki mistä on jääty kiinni, on ollu vain peiteaineita.
NO IHANKO TOTTA?
Onko jotain epäpuhtaampaa urheilumuotoa ku hiihto? Toisekseen se on ihan vitun typerää... Viimeks hiihdin 8. Luokalla. Minä tykkään mukavista jutuista ja jos edellisestä kerrasta on kymmenen vuotta niin se ei ole mukavaa.
Joku tuttu ehdotti doping-hiihtoa. Kirvesniemet vaan kamaa täyteen ja ladulle. Ajat ois tunnin parempia ku puhtailla hiihtäjillä ja kattominenkin ois paljon jännempää... Vetääkö joku sprinttimatkalla överit?

Paljon mielenkiintosempi laji on lätkä... Varsinkin MM-lätkä! Ja siihen se innostus loppuukin. Ei pärjätä tänä vuonna ei.. Kuka helevetin Rämö? Ensinnäkin kuka ja toisekseen, oli kuka oli niin miten kanadassa uutisoidaan suomen peleistä ku veskarin nimen lausuminen on mahdottomuus.
Entäs Teemu Selänne. Viime syksynä se ei millään osannu päättää jatkaako lätkää vai ei. Sitten, että jatkaakö nhl:ssä vai tuleeko suomeen. Talvella haastattelussa ei osannut sanoa jääkö uran jälkeen sinne vai tuleeko perheineen suomeen. Nyt se ei osaa päättää lähteekö mm-kisoihin vai ei? Miten noin tarkkaan ja pitkään harkitseva mies on joutunut naimisiin ja isäksi? Tai ostanu jumalauta ferrari enzon.. Yli miljoonan maksava auto!
Teemu, lainaan nyt uutta, epäpätev... Loistavaa ulkoministeriä Alexander "kuka tarvitsee valoja kun Allu hymyilee" Stubbia. Kun isänmaa kutsuu niin silloin mennään!

Viivi Àvellan tykkää muuten arjalaisesta meiningistä, muttei mokkakikkeleistä. Hienosti kommentoitu.

Joku yritti toistaa Espanjan bussikolarin joensuussa eilen, mutta bussi väisti. Toivottavasti se alikulkutunnelin seinämä satutti tätä oman elämänsä Ari Vatasta.

Uhrin tunnistuskin sujui hienosti tuolla espanjassa.. Kuolleeksi julistettu onkin hengissä ja juu, hengissä selvinnyt kuoli sittenkin. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.