IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sananen kaikesta.Tiistai 09.12.2008 02:55

Kattoko ketkään linnanjuhlia? Sen aikaa mitä minä katoin oli turhauttavaa. Kaikkihan katsovat linnanjuhlia odottaen, että joku ryssii kunnolla.. Ei kai se muuten kiinnosta? Mutta kun ei! Kukaan ei polkaissut vaimolta hametta riekaleiksi, eikä kukaan kompastunut. Elämäni paras muisto linnanjuhlista on muutaman vuoden takaa kun joku mummo kompastui ja lensi päin adjutanttia. Se palkitsi. Nyt ainoa moka, mikä silmiin osui oli se, kun Anna Abreu jätti Panonsa ja lähti liihottamaan.
Otetaanpa neiti Abreu tarkempaan käsittelyyn. Miksi, vittu, miksi? Mitä tämä pieni neiti on tehnyt päästäkseen linnanjuhliin? Vittuillut Jone Nikulalle? Ens vuonna vastaavilla meriteillä kutsutaan varmaan joku BB-Niko sinne... Ja on muuten ihan vitun sama kumpaa niistä kahdesta homosta tarkoitan. Tänä vuonna jäi suuremmat avautumiset bb:stä väliin. Johtunee pitkälti siitä, etten katsonut ja näin ollen menettänyt pahasti hermojani niihin tyhjäpäihin.
Ai niin, se Abreu. Nyt sitten lehdissä hehkutetaan, että Abreu oli linnan kaunein ja seksikkäin vieras. Mitä vitun pedofiileja siellä valintaraadissa oli?!? Eikös se oo ala-ikäinen? Sinällään ymmärrettävää, Tarja Halonen näytti taas loistavalta... Draculalta. On se tietysti parempi, kuin vuoden tai parin takainen tuulipuku, mutta kuitenkin.
Sinällään olisi voinut vaikka katsoakkin koko bilelähetyksen kun joukosta puuttui kaksi suurta suosikkiani. Tero Vaara perui tulonsa lintuinfluenssan tai jonkun muun sars:in takia ja Liisa Hyssälä kuoli. No ei kuollut, mutta ketäpä olisi harmittanut, vaikka olisikin? Niin, minkä takia Tero Vaara on ylipäätään kutsuttu linnan juhliin? Ihan oikeasti, SE LAULAA MAMBASSA!! Eihän nyt perkele Tarja "dracula" Halosellakaan voi olla niin huono maku, että hän pitäisi MAMBASTA? Ja jos on, niin ehdotan pikaista vallan vaihtoa. Mamba on suurinta paskaa mitä edes radio novalta tulee ja sieltä tulee muuten todella paljon erinäistä paskaa!

Paskasta päästäänkin all time favoriteen, Johanna "Tuksu" Tukiaiseen. Meinas kuolla johonkin ebola virukseen, mutta ilmeisesti jollain päättävällä elimellä on ihan saatanan kieroutunut huumorintaju kun se kana elää edelleen. Huvittavinta oli kun luin jotain palstaa, jossa ihmiset kommentoivat "en arvosta Tuksua, mutta onneksi hän toipuu." Mikä onni se on? Ilmastonmuutos olisi hellittänyt saman tien. Tuksun meikkimäärän tuottamiseen menee varmasti otsoonikerrosta niin, että humina vaan käy ja sademetsätkin säästyisi kun paskalehdet voisivat jättää pakolliset tuksu-sivut pois... Säästyisi paperia, jota tehdään puista ja niin eespäin. Eli seuraavalla kerralla voisi antaa mennä. Jos ihku-tuksu nyt lukee tätä, niin lupaan etten tee Martina-Eskoja vaan ilmestyn oikeuteen vastaamaan haasteeseen. Pääsenpähän vittuilemaan oikein kasvotusten.

Jokohan siinä oli kaikki... No, tulipahan taas marmatettua oikein olan takaa. Ja jos linnanjuhlat ei olekaan yhdyssana niin saat ihan vapaasti pitää asian omana tietonasi, vetää vitun niskaasi ja hypätä kiskoille. Vie Hyssälä, Tero Vaara ja Ihqraxupoxutuxu mukanasi. Dänks, peace.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.