IRC-Galleria

Jucifer_Sadyr

Jucifer_Sadyr

Master Of Fantasy

Orphan – OttolapsiLauantai 01.05.2010 05:39

Orphan – Ottolapsi

Allekirjoittaneella ei etukäteen ollut minkäänlaista käsitystä Ottolapsen sisällöstä, paitsi Blu-ray:n kannessa komeileva, tylsähkö tytön kuva. Elokuva oli kekseliäs trilleri, joka sisälsi muutamia yllättäviä käänteitä, joita ei kyennyt arvaamaan edes vilkkaan mielikuvituksen omaava henkilö.
Elokuva keskittyy amerikkalaisen perheen arkeen, joka kokee kolauksen heidän adoptoidessaan orpokodista Estherin, oikein fiksun ja miellyttävän tytön. Välitellen alkaa käydä yhä selvemmäksi, että kaikki ei olekaan ihan kohdallaan. Kaikki ei todellakaan ole sitä miltä vaikuttaa. Muutamilla nerokkailla käänteillään elokuva jaksoi kiinnostaa koko kestonsa ajan, eikä se tuntunut pitkästyttävältä laisinkaan. Kauhuelokuvan pituus harvemmin on kaksi tuntia, mutta tässä tapauksessa siihen ei tullut kiinnitettyä huomiota.
Alku oli tuttuun kauhuelokuvakaavaan luottavan hitaanlainen, kun taas lopussa tunnelma tiivistyi ja tapahtumat vyöryivät vauhdikkaasti kohti loppuhuipennusta. Näyttelijäsuoritukset olivat onnistuneet, sekä lapsilla, että aikuisilla. Mitään pahaa sanottavaa elokuvasta on vaikea löytää, vaikka sitäkin aina tahtoo löytyä mistä tahansa elokuvasta.
Voi suositella kauhun ja trillerin ystäville varauksetta. Verta ja suolenpätkiä metsästävä yksilö ei saa tästä paljon irti. Jos taas osaa arvostaa hyvää juonta ja tunnelmaa, suosittelisin katsomaan tämän elokuvan.

***½

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.