IRC-Galleria

Juhi_76

Juhi_76

Adolf Ylletröja

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 02:53

Ruotsi aikoo maksaa "isyysbonusta", jolla pyritään saamaan isät käyttämään vanhempainlomia yhtä ahkerasti kuin äidit. Tavoitteena on lisätä tasa-arvoa, eli siis vahvistaa naisten asemaa työelämässä.

Kokevatkohan lapsettomat työntekijät tällaisen politiikan tasa-arvoa edistävänä? Hehän nämä bonukset loppupeleissä maksavat. Nämä tulonsiirrot heikentävät yksin asuvien jo entuudestaan huonompaa taloudellista asemaa. Vaan kukapa heitä kuuntelisi, demokratiahan on enemmistön diktatuuria ja enemmistö ihmisistä on perheellisiä. Maataloustuet ovat pikkusummia verrattuna niihin rahoihin, joilla ihmistaimien kasvatusta pohjoismaissa eri tavoin tuetaan. Toivottavasti joku keksii vaatia myös lapsettomille bonusta siitä hyvästä, etteivät he myötävaikuta maapallon ylikansoitukseen. Sitten kaikki ruotsalaiset voivat maksaa toisilleen avokätisiä tukia, eikä kukaan joudu jäämään kansankodin ulkopuolelle koirankoppiin värjöttelemään.

Äidinmaidon korvikkeiden valmistajat ovat ainakin tyytyväisiä Ruotsin päätökseen, biologia kun ei ole pysynyt tasa-arvokehityksen mukana. Vaan eiköhän jossakin tuon feminismin mallimaan yliopistossa jo tutkita, kuinka Svenille ja Göranille voitaisiin kasvattaa toimivat rintarauhaset. Kookkaista ryntäistä on kuulemma haittaa liikuntaa harrastaessa, joten samalla tulisi kavennettua mies- ja naisurheilijoiden välistä epätasa-arvoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.