IRC-Galleria

Nenne kerto ilta sadun mulle :)Perjantai 23.10.2009 02:28

<Nenne sanoo:
Olipa kerran, ja ehkä toisenkin, poika nimeltä Juusobius. Juusobius oli pieni poika joka asui punaisessa mökissä isänsä hirviöjartsan kanssa. Juusobiuksen oli tapana leikkiä metsässä ja rakennella puumajoja sunmuita outoja hökkeleitä. Eräänä päivänä kun Juusobius touhusi metsässä, tapasi hän lillinenneputin. Lillinenneputti oli pieni, 30 cm pitkä maan alla asuva yliseksikäs ja kaunis olento :)
*Lillinenneputti kysyi Juusobiukselta ¨Moi mikä sun nimi on?¨ sit juusobius sano ¨No juusobius, entä sun?¨ no siihen Lillinenneputti että ¨Lillinenneputti¨, sen hetken jälkeen heistä tuli parhaat ystävykset, mikään ei voinut erottaa heitä! He rakensivat yhdessä entistä hienompia hökkeleitä missä oli tälläkertaa parisänky junou ;>> Mutta eräänä päivänä, Juusobius huomasi jotai outoa tapahtuvan,
*hän huomasi että aina kun Lillinenneputti tuli hänen luokseen, oli vatsassa perhosia, ja lopulta tajusi, että oli ihastunut lillinenneputtiin! Sitten Juusobius ehdotti että ¨Otakko suihi¨ No lillinenneputti teki työtä käskettynä ja rakensi tikapuut jotta ylettyisi juusobiuksen pikku tirpeliin. No tämä sama toistui 20 vuoden ajan jokapäivä, kunnes juusobius oli jo 28 vuotta vanha. Tällöin Juusobius
*tajusi ettei ehkä haluaisi olla yli seksyn menninkäisen kanssa vaan halusi oikeesta pinppiä. Eikä mitään sammaleen peitossa olevaa koloa.. Silloin juusobius lähti matkaan ja jätti lillinenneputin yksin .. aivan yksin :C Juusobius ei tajunnut että koska he olivat ennen olleet niin läheisiä, tuntui lillinenneputista todella pahalta kun juusobius lähti kesken suihinoton menemään.
*No, Juusobius lähti kohtisivistystä hämeenlinna nimiseen kaupunkiin.. siellä hän sitten tapasikin kauniita naisia ja döödäsi heidän kanssaan niin rajusti että aaahh voi viittuuu.. No mutta, parin vuoden kuluttua, juusobius mietti, että mitäköhän lillinenneputille kuuluu ja tajusi myös, miten julmasti oli tehnyt. Joten juusobius lähti samantien matkaan, taas kesken suihinoton kohti mökkiä..
*Kun hän oli päässyt mökille, hän näki lillinenneputin jähmettyneenä samassa paikassa mihin hän oli jäänyt seisomaan kun Juusobius lähti.
*Lillinenneputti oli kuollut ...
*:'(

Juice sanoo:
*EIII

<Nenne sanoo:
*Siinä aikansa ihmeteltyään jusobius työnsi pari kertaa tirpelinsä lillinenneputin suuhun ja itki, itki niin paljon että muodosti puron, joka kuljetti lillinenneputin suoraan järveen.. ¨NNOOOOUUUUU¨ huusi juusobius hidastetusti! mutta silloin.. lillinenneputti oli jo kadonnut.
*Tällöin, Juusobius tajusi että oli ollut todella julma!!!!
*joten hän meni mökkiin, pamautti hirviöjartsan kanssa päät niin kovaa yhteen että kummatkin kuolivat..
Tämä oli tositarina joka on omistettu ( Jari Kuikka, Juuso Kuikka, Nenne Pesonen.. )
*LOPPU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.