IRC-Galleria

Juillet

Juillet

muokkaa tilaasi

Uusimmat blogimerkinnät

mourrr.Keskiviikko 05.07.2006 13:58

Tänäänpä on kesäänen päivä. Onneksi pääsin äitin kyytillä tänään töihin, heräsin aamulla ihan kirjaamellisesti silmät ristis, viiteen minuuttiin vittu meinannu nähä mitään :< Mut eipä silti, näin kyllä sen verran hauskaa unta :D Jostaki eläinten pelastus-operaatiosta :D

Täs nyt aamulla ollaan vaan Merrin kanssa tehty kaiken moista "tärkiää" eli puhuttu paskaa, ja mä oon seikkaillu gallerias ja lukenu lehtiä. Saa tänään vähä Merriä opastaa millaasta hommaa täälä on ^^

Tuli tuossa puheeksi muuten tuo Rockperrykin. Merri on menossa Lauran kanssa vissiin molemmiksi päiviksi ja mietittiin et jos mäkin menisin sitten niiden kanssa kun muilla kavereilla on rahapulaa. Jeij, olis kyllä niin kivaa mennä :> Näkisin sitte Minnankin :>> <3 Pitää nyt vielä kysyä Lauraltakin että mitä se meinaas jos mäkin tulisin.

Lauantaina pitääs jollakin ilveellä päästä Merrin 18 vee synkkäreille juopottelemaan. Mietin tässä vaan että kuinka viikonloppusuunnitelmat sitten järjestelee kun olis tuolla Parrassakin Teuvalla vissiin jonkinmoinen mökki.

Hii, olis tänä viikonloppuna noi tangomarkkinatkin Seinäjoella ja mua huvittais mennä sinnekki... Olihan siitä Tiinan kanssa puhetta, mutta Tiina sitten vähä meinas et se viettäis ihan koti-viikonlopun.

No, tässä pian alkaa ruokkiskin.. sitten onkin taas kameran lenkittämistä tiedossa :>

Untill then,
JuillettiPuilletti Happy Girl

ps. On yli sakiaa oikiasti kirjottaa ps. juttuja! Mutta kumminki: Vähä on mukavaa kun on niin lämmintä ja aurinkoosta, on paljo positiivisempi ajatusmaailmaki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.