IRC-Galleria

Itserakkaus.Lauantai 15.11.2008 03:34

15.11.2008 01:28 <Juli> KATTOKAA NYT MITEN KIVOI KUVII MUSTA VOI SAADA. Vittuu ne ällöttävät miittikuvat jossa kaksoisleuka hyllyy kilometrin päässä ja makkaraa on vaikka muille jakaa.

Nii. :D Mulla onki koht synttärit, Rini lupas leipoo kakunki ja kaikkee. Oon ihan happy. Ikähän tässä alkaa painaa kun krapulakin tulee alkoholista ja kaikkea.

Tänään elimme harvinaista päivää, ei jaksanut wowittaa. Kelloki on noi vähän ja meen nukkuu. Ei vaan jaksa, jotenki alakuloinen olo.
Katoin pätkii kaukametsän pakolaisista, lapsuuteni rakkaimmsta lastenohjelmasta, osasyy varmaan sekin. Hitto et oli sairas ohjelma. Miten lapsille saatettiin näyttää tollasta. Mikää ihme jos oon vähän mielenvikainen ko pienet nappisilmät näki telkkarista skidinä, kuinka haukka vie hiirenpoikaset ja seivästää ne orapihlajan piikkeihin (tai joku muu sen tyylinen pensas). Ja äiti vaan itkee pellolla kun lapset kuoli. Siis oikeesti. Nyt jos äidin pikki Kirsteille ja Pekoille näytettäs tollsta, ni jumalauta ois kanavat oikeudessa alta aikayksikön. Ehkä ois vaan parempi, nykyajan kakarat kasvaa liian pehmeiksi muuten. Niistä saattaa tulla vaikka normaaleja ja kunnollisia kansalaisia. Tuskin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.