IRC-Galleria

Julma-Jenni

Julma-Jenni

Tuo se pois, takasin sydäntäni vielä tarvitsen !

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 20:28

Joo hyi mun uni oli niin pelottava et oli mentävä äitin viekkuun nukkuu...
No se män näin:
Oltiin minä,Noora,Emmi,Rexi ja Remu jossain mökillä. Remu alko haukkuu ja ehotin nooralle et vie sen pihalle et jos sitä kusettaa. No siin pihassa oli semmonen musta koira joku kävi meijän remun kimppuun ja potkasin sitä rakkia ja se lähti. Sanoin nooralle sit et ei oo kauaa kun ettei se koira tuu uuestaan. Ennenkun noora sulki oven näin kun joku hahmo liikahti metsän rajassa mut en välittäny.
Kulu vähän aikaa kun Noora juos itkien ja huutaen sisälle ihan paniikissa. Mä kysyin et mikä on ja Noora selitti et se mustan koiran omistaja oli semmonen pikkutyttö jolla oli mustat hiukset ja pelkät mustat pisteet pupilleina ja et se tyttö oli repiny remun sydämmen irti ja kuristanu sen.
Me mentiin kaikki yläkertaan sänkyyn emmi meijän keskellä ja Rexi ja makas sängyn vieressä kun kuultiin miten alalla ovi narahti auki. Me isot siskokset rauhoteltiin emmiä vaikka kumpaakin pelotti ihan yhtä paljon. Sen huoneen ovi alko avautuu missä me oltiin ja se tyttö tuli sisään ja heitti kuolleen rotan meijän päälle ja puhu jostain lahjasta ja kysy et halutaanko me et se tappaa Rexinkin? Mä otin sitä hartiosta kiinni ja tuntu kun olisin menny sata astetta pakkasen puolelle kun oli niin kylmä. Mä aloin kiljuu että mun pikkuveli on kuollu se on mun suojelusenkeli ja sä et pysty tekee mulle pahaa. Ja kun yritin huutaa että:"NIKI" niin tuntu et en saa henkee et mun kurkussa olis jotain,yritin vaikka kuinka monesti mut en saanu sanottuu kun ni... niin mun kurkkuun tuli jotain etten voinu puhuu. Heräsin siihen kun tein semmosen yökkäämisäänen ja olin muutenkin ihan hiestä märkä.
Et hyi hillo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.