IRC-Galleria

Julzzmurbe

Julzzmurbe

Tulkaa juttelee :3!

mietin tässä...Sunnuntai 04.03.2012 02:07

Ooon seurustellu silleen aika monen jätkän kans mutta ne on ollu aina sellasii 2viikon juttuja joka alkaa pikku hiljaa vituttamaan..
Ooon kerran seurustellu 2kk ...Mutta juuri sen jonka kans haluaisin olla..ei huomaa minuu eikä halua mulla toistuu vaan hänen sanat päässä...kerran tutustuin jätkään se oli ihana ja puhu rehellisesti sitten se laittaa vaan viestin että en haluu enään tuntee sinuu paskahuora..
En oo ikinä pyörittäny edes 2jätkää samaan aikaan koska mä en oikeestaan saa jätkiä keitä haluisin vaan just ne joita en haluu... :/
Alkaa pikku hiljaa jo hermostuttaan kun tossa yks mies yritti raiskata minut ja mun kaverin ja no ei siin mitään käyny tai näin ja no sit kerroin yhelle jätkälle ja likalle siit niin ne vaan sano että ei ne pedofiilikkaan hyväksy kaikkia mun oma tunto laskee koko ajan ..ennen pidin itteeni nyt ihan normi näkösen mut nyt...ääh..oon lihonu mun murheiiten takia ja en kasva enään pituutta samasta syystä..
Oon vaihtanu tyyliä varmaan noin 15-20 kertaa 4vuoden aikana...ei oikeen suju. aina joka kerta saanu saman laiset haukut..ei oikeen enään natsaa tää kun mie nyt haluisin pysyvän suhteen mutta en tuu ikinä sitä saamaan :// no ehkä pitää tyytyy siihen että kelpaan vaan pedofiileille...hmmmh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.