IRC-Galleria

Jummi^

Jummi^

älä päästä sisäistä ameebaasi valloilleen.

Pahan onnen päivä. :/Keskiviikko 11.11.2009 02:12

Töitä, muuttoa, surua ja säikähdyksiä.

Kauhukseni tänään huomasin, että meidän pieni Mysti rakas on vetänyt viimeiset henkosensa. Se oli kuollut ilmeisesti yön aikana :< Olihan se jo vanha, ja odotin siitä jo ajan jättävän ja toivoinkin sen tapahtuvan ennen muuttoa, että se ei stressais. Niinhän siinä sitten kävikin, mutta kamala ikävä :< Nyt sen on parempi olla.

Sitten päivän huono tuuri ei loppunut siihen. Olin ajamassa Urajärveltä sorsalla kohti kotia, ja jarruttelin sitten risteykseen kääntyäkseni Lahteen. Tie oli liukas, ja alhaisesta nopeudesta huolimatta auto heitti tiellä ympäri. Takana tullut auto ei edes yrittänyt jarruttaa vaan ohjasi suoraan ojaan. Äkkiä siirsin autoa sivummalle ja juoksin kattomaan, ettei sattunut pahasti. Kummatkin autossa olevat oli onneks ihan kunnossa ja autostakin hajosi vain etupuskurin joku muovi. Sitten ne soitti vanhemmilleen ja kummankin vanhemmat tuli paikalle, sit toisen isä soitti poliisin paikalle vielä ja sieltä tuli sitte lisäks paloauto ja ambulanssi pillit päällä :D Aikamme tilannetta selvitettyämme saatiin selville etten onneksi ole mitenkään korvausvelvollinen ja että se oli niiden oma vika, että ne ajo ojaan. Onneksi ei sattunut pahemmin. o.O
Poliisikin sanoi, että talvikeleillä kannattaa ajaa pikkasen varovaisemmin vielä, eli huomautuksella selvisin. Olihan sitä nopeutta reilusti alle sen rajotuksen, mutta se ei ollut nähtävästi tarpeeksi.

Muutto alkaa pikku hiljaan olemaan ohitse. Heinolassa on vielä jonkun verran pikkutavaraa, joka onneksi menee sorsan kyydissä hyvin. Sitten vaan siivousta ja homma on pulkassa. :) Uusi asunto on ihan kiva, kissatkin näyttää tykkäävän.

Mutta nyt vetäydyn pian koneelta, kun äitillä on jo kaamee hoppu tähän...

Että sellasta täällä, mites teillä?

Kukkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.