IRC-Galleria

KeriKeri, Bay of Islands, 3.4.2008Torstai 03.04.2008 09:00

Taalla sita taas ollaan Uudessa-Seelannissa. Vetta sataa melkein paivittain ja rupee jo olemaan kylmia oita ja aamuja. Eilen luin lehdesta, etta Tongalla on nyt paljo Denguekuumetapauksia, onneks paasin terveena pois:)

Duunit alkaa kunnolla joskus ens viikon lopulla, mandariinien poimintaa nelisen viikkoa, hostellinpitaja sano etta se paikka missa se duuni on hyva paikka paiskia toita, maksavat kuulemma hyvin keratyn maaran mukaan. Sita ennen pitaa vaan aamuisin vaan kayda kyselemassa aamuisin paivittain toita tuolta hostellin vastaanotosta.

Tanaan olin puutarhahommissa, tai no oikeestaan lapiohommissa, mut oli suht mukavaa, paikka oli lastentarha, johon tuli kuorma-autolastillinen hiekkaa ja lasti puuhaketta ja se piti vaan levitella hiekkalaatikolle ja leikkikentalle. Aurinko paisto koko aamun ja kakarat leikki pihalla, ei siis tarvinnu olla missaan tyomaalla jossa pomo kyttaa selan takana koko ajan.. Aamulla naytti etta mun pitais lisaks leikata ruohoo yms. mut tajusivat etta lapiohommissa menee koko paiva... Olihan se melko rankkaa tyota, joten pitanee illalla venytella, ettei oo aamulla paikat jumissa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.