IRC-Galleria

JupeRawwwrr

JupeRawwwrr

Muokkaa tilaansa.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Hajottaa syömättömyys.Maanantai 22.01.2024 18:25

Kelan raha. 174 senttiselle se on pieni raha, mut jollee 140-senttiselle ihan vitun iso seteli. Ja mutta et muusikko, no voihan se tost kerran taiteilijarahaa saada. Ai hajos skitta vai. No voi vit. Nälkäsuunnitelma vireille. Suomel on täys kaaos ja sota, mutta kenen kanssa? No keli. Ja sit sotaki on telkkarissa, ja Netflix on paskaa, ni mikä täs on ollessa. Ihmiset kattoo ja kuuntelee murhadokkareita pitkin päivää, missä sensuuri?
Entäs ne ipanat keittiössä joista pitäis tulla tasapainoisia ihmisiä, kuuntelee vain murhadokkareit, tai hakkaa Netflixiä koko ajan? Kaikkee mä boikotoinki. Niin siis hakkaa ne ihmisii palasiks ym? Netflixii rajat? Tietokoneajat? Potkikoo palloi.

Ku lähen ihan mihinntahansa, joku kusipää luulee aina et mul on hilloo. Väärin, oon vaa hyvä käyttää sit. Onks muka jotenki sotkuu tää kirjottaminen, saaks siitä selvän? Vai onks se vaan muka epänormaalia tms jos sen saman teksin saa sanottua ääneen yhteen höögaan. Vai onks "M." -hmh. "hmmmmhh." tarpeeks naturaalia keskustelua?
Se on vaan äänne, jos ihminen ei puhu, kirjoita, lue, epäilen sen olevan nollasarjassa ajattelun kanssa ja menossa takaisin apinaks. Epäsivistynyttä kuraa. Miks Suomessa ei oo varaa syödä jotta näyttää nätille. Se on samalla rahalla ruokaa kun jollain 5k kuukaudessa palkalla. Niin eri on lyhyillä, jotka syö samalla työllä hyvin ja paremminkin. Minä, pitkä, hoikka, valpas, häpeän olla suomalainen kun tämä maa ei osaa pitää huolta ees itsestään. En mä ruualle hyi sano. Tää on tätä yltäkyllyyttä. Istuu paikallaan ja syö, paikallaan ku nauta, terveisin Wall-E. Toisaalt ehkä tää ahistus on vaan sen syytä et meil on eri näköstä ku Amerikassa, ja SILTI nää cossaa jotain jenkkiökymiljoonaa näin lähellä jäätikköä, meil on ruraalialueit täällä, Suomen kela, sossu, hävettää. Taiteilijat? Jos taide häviää? Jos kaikki taiteellinen on loppu, mitä jää. Ainii, mul on ruutu töllättävänä. Ootteko katton Black mirrorit? Jea. That's too deep. I'm immortalizing this. Ever heard a book? Yes? Well, my books don't speak so I take it as a compliment that you see me wearing a dress, but if you've read one book in a lifetime, that's still way less from the book collection I've read. Goodbye. Mikä utopia. Jos jollain on rahkeet elämänmyönteiseen ihmiselantoasioihin liittyviin viherorganitioihin, voisi ehkä miettiä perustamista. Vaatii suuruudenhulluutta ajatella että 'sustaining life for everyone' keissi ois todellinen, mutta siihen tarvii työtä. Grass and clover, everyone. Da Vinciä pidettiin ehkä hörhönä.

Funny things, Aito pokeri. Joku vaan päätti, et maailma on valmiina näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.