IRC-Galleria

Oli tylsää.:D:D:D:DKeskiviikko 19.12.2007 13:37

-Mikä Jumalatar olet?
Olet Persefone, ikuinen neito, Manalan kuningatar.

Tärkein ominaisuutesi on sitoutumattomuus. Olet sisimmältäsi villi ja vapautta kaipaava. Ikuinen tyttönen, joka tarvitsee vaihtelua ja kyllästyy helposti. Olet vaikutuksille altis, mutta avoimuutesi valloittaa.

Miessuhteissasi sorrut helposti olemaan lapsinainen, joka antaa miehen olla vahvempi ja suojella häntä.

Persefone-arkkityypin vaarana on kehittymättömyys. Saatat myös olla taipuvainen masennukseen.

Persefone on oppaanasi, kun kohtaat oman varjosi, oman mielesi pimeät puolet. Kun tarkastelet omia pelkojasi tarkemmin, huomaat lopulta ettei niille olekaan mitään aihetta. Pelko on aina pahempi kuin todellisuus. Siksi on parempi kohdata ikäväkin todellisuus ja tarttua tilanteen vaativiin toimiin.


-Miten kaunis olet?
Sinun kauneutesi on emotionaalista.
Katso Helmen peiliin ja huomaa, miten kaunis olet! Valitsit kauneustestissämme eniten emotionaalisuutta painottavia vaihtoehtoja. Olet tunteella elävä ihminen, jonka kauneus puhkeaa parhaaseen kukoistukseen silloin, kun olet onnellinen ja tyytyväinen. Osaat nauttia elämästä kaikilla aisteillasi, ja hyvä tunnelma saa sinut säteilemään. Sinulle on myös tärkeää se, että läheisesi muistavat osoittaa rakkautensa ja ihailunsa sinulle. Kun kaikki on hyvin, nauru kuplii sisälläsi ja tuot iloa ja energiaa myös toisten elämään. Murheellisina hetkinä kaikki värit katoavat elämästäsi, mutta ollessasi onnellinen hehkut ja säteilet sateenkaaren kaikissa väreissä. Olet intohimoinen ihminen ja tunnet itsesi kauniiksi!

Sinun hymyilevää kauneuttasi korostaa Nivean Colour Passion huulipuna, intohimoisten värien tunteellinen meikkileikki!


-Mihin ammattiin sovellut?
Malli.
Poseeraamisen ammattilainen, jonka päätä eivät suhteellisuusteoriat vaivaa! Elämässäsi suurinta iloa tuottaa hyvältä näyttäminen, mikä karkottaa tehokkaasti seurastasi turhat kirjaviisaat. Eikä se haittaa; kuka jaksaa kuivaa analyysia ihmiskunnan tilasta tunnista toiseen? Nautit kehosi huolehtimisesta ja pidät itsesi kondiksessa.

Railakas ja tyylikäs mannekiinin työ on omiaan sinulle. Muista kuitenkin, että mallina oleminenkin on toisinaan kovaa työtä!


-Kuinka onnellinen olet?
Onnellisuutta piirtävällä janalla Sinä olet lähempänä masentuneisuutta. Mitä lähempänä nollaa pistettä olet, sitä taipuvaisempi olet pessimismiin ja tyytymättömyyteen. Tunnet usein eläväsi ristiriidassa oman ympäristösi kanssa. Tämä testi ei kuitenkaan mittaa kliinistä masennusta - vain ihmisen käsitystä omasta onnellisuudestaan.

Mitä lähempänä nollaa olet, sitä vähemmän löydät elämästäsi ilonaiheita. Ja sitä suurempi syy sinulla on miettiä, mitä voisit elämässäsi muuttaa niin, että saisit siltä enemmän!

Itseluottamuksesi on myös keskimääräistä alhaisempi, saatat ajatella olevasi tahdoton pelinappula kohtalon käsissä ja alistut. Alhaiset pistemäärät merkitsevät usein myös taipumusta psykosomaattisiin sairauksiin.

Suunnaton onnen tunne ei kuitenkaan ole se, mitä testissä - tai elämässä - tavoitellaan. Mitä lähempänä 15:ttä pistettä olet, sitä tasapainoisempana voit itseäsi pitää. Suurin osa ihmisistä on sitä mieltä, että äärimmäinen herkkätunteisuus aiheuttaa yleensä mielipahaa ja ahdistusta.

Jos olet itseesi ja elämääsi tyytyväinen, vaikka testitulos väittää muuta, viittaa sille kintaalla ja jatka elämää juuri sellaisena kuin olet. Makuasioistahan tässäkin on kysymys, eikä Sinun elämääsi voi elää kukaan muu kuin Sinä. Muista kuitenkin, että ihmisenäkin voi kehittyä, ja asenteitaan voi - tarpeeksi halutessaan - muuttaa.


-Minkä värinen aurasi on?
Lila ihminen on täynnä unelmia, fantasioita, enkeleitä, keijuja ja muita satujen ja tarujen ihmeolentoja. Lila ihminen elää unelmien maailmassa ja saattaa seikkailla internetin ja tosielämänkin roolipeleissä paljon sujuvamin kuin arjen askareissa. Hänen sisällään elää mahtava taikuri tai uljas ritari, eikä todellinen elämä tunnu tarjoavan hänelle mahdollisuuksia näyttää toisille todellista kauneuttaan.

Lilan ihmisen mielikuvitusmaailma on todellisuutta paljon kauniimpi ja puhtaampi. Siksipä hän mieluummin elääkin mielikuvissaan kuin oikeasti omassa arkisessa ja kalpeassa ruumiissaan.

Herkkä lila on unelmoija ja tuulihattu, jonka on vaikea tarttua arjen rutiineihin. Hän mieluummin pakenee päiväuniin kuin ottaa vastuuta sen enempää itsestään kuin toisistakaan. Rahan ansaitseminen ja säännöllinen töissä käyminen on vastenmielistä tälle kauneuden palvojalle, joka mieluummin yrittää löytää viimeisiä viattomuuden rippeitä unelmistaan. Niistä voi tehdä runoja ja lauluja, mutta sekään ei ole lilalle niin kovin tärkeää - hänen ei tarvitse saavuttaa mitään konkreettista ollakseen onnellinen. Hän haluaa vain olla rauhassa ja seikkailla mielikuvituksensa loputtomissa aarreaitoissa ja satujen lumotuilla saarilla.

Yhteentörmäys todellisuuden kanssa onkin lilalle joskus väistämätön, sillä toisten on vaikea ymmärtää tätä ²haihattelijaa², joka ei osoita minkäänlaisia vastuuntunnon merkkejä. Lilaa on kuitenkin turha yrittää muuttaa, tai edes ymmärtää. Hän kulkee omia polkujaan ja saattaa tiputtaa jälkeensä hyppysellisen tähtipölyä, jonka ansiosta toisetkin hetken aikaa oivaltavat elämän todellisen kauneuden.

Aurassasi voimakkaita:
vihrea;magenta;keltainen;sininen;punainen;


-Millainen rakastaja olet?
Kuulut syntymäpäiväsi perusteella Venuksen viimeiseen, kahdenteentoista vaiheeseen. Tässä vaiheessa Venus rakastuu ensisilmäyksellä sielunkumppaniinsa, ja elää tämän kanssa täydellisen palvovaa rakkautta kautta kaikkien aikojen ja universumien. Täydellisyyttä tavoitteleva Venuksen kahdestoista vaihe on parhaimmillaan henkistynyttä, todellisen rakkauden riemuvoittoa, jossa tunteelle osataan ja uskalletaan antautua täysillä. Pahimmillaan tämä vaihe on toista ihmistä alistavaa tyranniaa, jossa kohteeksi etsitään itseä heikompi, puolustuskyvytön alistuja, jonka tahto on mahdollistaa murtaa.

Kahdestoista Venuksen vaihe tuntee rakkauden jumalallisuuden niin syvällisesti, että mikään muu ei kelpaa. Hän syöksyy uuteen suhteen silmät loistaen, uskoen varmasti juuri nyt löytäneensä sen täydellisen, minkä olemassaolon oma sisin on koko ajan tiennyt todeksi. Kovin harva vain kykenee antamaan sata prosenttia itsestään, ja tämä Venuksen vaihe ei vähempään tyydy. Seurauksena voi olla tulisia pikarakastumisia ja yhtä äkkinäisiä tunteen hiipumisia, jolloin kumpikin havahtuu ihmettelemään, että kuinka tähän oikein on jouduttu.

Loistava vaihe kahdelle sielukkaalle ihmisille, jotka inspiroituvat rakkaudesta ylittämään itsensä. Silloin, kun rakkaus pääsee virtaamaan vapaasti molemminpulisen palvonnan asteelle, Venus on päässyt perille ja pari pystyy rakentaman palan taivasta maan päälle. Mutta jos vain toisen Venus on 12. asteessa, saattavat täydellisyysvaatimukset muodostua kumppanille liian suuriksi - ellei hänen oma venuksensa sitten satu olemaan vaikkapa seitsemännessä asteessa.


-Sovitteko yhteen?
Härkä 21.4.-20.5. - Härkä 21.4.-20.5.

Kahden nautiskelijan kohtaaminen, joka alkuhankaluudet voitettuaan voi hyvinkin muodostua ikuiseksi rakkaudeksi. Härkä ei syöksy suinpäin suhteeseen, mutta rakastuttuaan hän sitoutuu lujasti ja tekee kaikkensa kumppaninsa eteen. Kaksi Härkää yhdessä voi todella tehdä toisensa onnelliseksi - jos jaksaa muistaa, että ne laiskat kaudet jolloin mikään ei Härkää huvita, eivät aina osu samaan aikaan. Rutiineihin urautuminen on iso riski, ja mustasukkaisuus voi repiä teidät riekaleiksi, mutta voi miten upeita juhlia teillä vietetään! Viisi helmeä.


-Mitä unesi kertovat?
Unesi ovat voimaunia. net ovat sisimmän viesti valvetilalle, siksi niitä kannattaa kuunnella tarkasti! Useimmiten toistuvaksi elementiksi Sinun unissasi nousivat voimaunet. Negatiiviset ihmiset ja pelottavat tilanteet unissa kertovat siitä, että sisimpäsi yrittää opastaa sinua hakeutumaan vakaammalle pohjalle ja etsimään lisäturvaa. Voi olla, että joku lähelläsi oleva ihminen syö energiaasi niin paljon, että unesi neuvoo sinua ottamaan etäisyyttä häneen niin, että pystyisit paremmin ilmaisemaan itseäsi ja tekemään itsenäisesti omat päätöksesi.

Unesi antaa varmasti vinkkejä tapahtumien kulusta, kiinnitä erityisesti huomiota paitsi henkilöihin myös siihen, miten esimerkiksi takaa-ajo päättyy. Sieltä saattaa löytyä vastaus valvetilassa kohtaamiisi haasteisiin. Elämän haasteellinen valintatilanne saattaa tulla voimauneksi yöllä kertomaan siitä, että asioiden liiallinen pohtiminen on viemässä voimavarasi


-Ketä julkkista muistutat?
Olet Marilyn! Marilyn, tuo miesten ja miksei naistenkin - unelma! Marilynistä tuli lyhyen uransa aikana kansainvälinen seksisymboli, jonka näyttelijäntaidot huomattiin myös. Luultavasti sinutkin huomataan, kun kävelet kadulla, sen verran näyttäviä Marilyniin samaistujat ovat! Jätät jälkesi ihmisiin, ja toisinaan herätät heissä jopa kateutta. Julkisuudestaan huolimatta Marilyn oli toisinaan ujo ja epävarma, joten näytä rohkeasti tunteesi. Julkkiksenakin saa olla ujo!


-Millaista kosketusta edustat?
Olet hoivaava.Sinusta tulisi hyvä äiti! Hoivaaja, paijaaja, pienen pään silittäjä - kaikille löytyy lämpöä ja rakkautta. Hoivaaja tuntee vahvasti ja on empaattinen, ja kärsii siksi kovasti muidenkin tuskista. Hiljaa ja huolella hän hoitaa kanssaeläjiään, jotka eivät aina muista kiittää. Hoivaaja ei kiitosta tosin kaipaakaan - hän näkee työnsä tuloksen luomastaan rentouden ilmapiiristä.


-Kuinka hyvä ihminen olet?
Olet pahisten pahis.Sinusta ei hyvyyttä helposti löydy. Sinä ansaitset enemmän kuin muut, ja se näkyy kaikessa, mitä teet. Suututat ihmisiä toisinaan tahtomattasi, koska uskot vakaasti, että piikittelyn ja hyvät neuvot voi laittaa sarkasmin piikkiin. Opettele taputtamaan olalle, halaamaan, ja antamaan tarvitseville. Joskus sinullakin voi - usko tai älä - mennä huonosti, ja silloin ei pahismenneisyydestä ole apua.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys