IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

KYMMENES. (tadaa!!)Maanantai 13.04.2009 19:10

....Datausta pitkästä aikaa. <3 En ole itse asiassa koko lomana kunnolla datannut. Ei ihmekään että tää tuntuu nyt näin ihanalta. XD

Meidän keskikerroksen tietokone siirrettiin yläaulaan, jep jep, mikäs siinä, on vaan lähempänä mua, mutta kun toimis kökkö. 8<< Siin on joku vika, kun se ei avaa ohjelmia kaksoisklikkauksella, vaan pitää painaa hiiren oikeeta painiketta ja valita "Avaa" kun siihen tulee se joku juttu - jos edes tulee. Ja sit jos pääsee vaikka Microsoft Wordiin tai nettiin nii JES, ei voi kirjottaa mitään. XDD Ei sillä oikeesti tee yhtään mitään. Oisin yrittänyt eilenkin kirjottaa Vappujuhlaan sketsejä tai juontoja tai käydä galleriassa tai BBT:ssä, mutta ei vaan niin millään pakolla.

...Niin nyt mun pitäisi kirjoittaa niitä juontoja ja sketsejä, mutta käyn ensin pikadatauksella. Kyl se tästä!

Ai niin vois kans käydä Lurensin sivuilla ja kirjottaa harkat kalenteriin. Sen taidankin tehdä seuraavaksi.

...Sitten kirjoitan. >D

Yarr katottiin pääsiäislomalla kaks ekaa Taru Sormusten Herrasta-leffaa pikkubroidin ja Yoosteipin kanssa. Kolmosta ei ollut kirjastossa eikä missään Ärrälläkään, niin sitä ei olla vielä pystytty katsomaan, mutta varmaan ensi viikonloppuna pidetään taas leffailta jos YoRRma lainaa sen Porvoosta.

Niin ja sanomani piti, että pölölölö Pippin on ihana. XDD Viime vuonna, kun näin leffatrilogian ekaan kertaan, bongasin vaan, että onpas Legolas hyvännäköinen. :'D Nyt sitten löysin Frodon ja Pippinin. Ahahaha. Mutta nyt kun Googletin Billy Boydin (Pippin) niin ei se niin syötävän suloinen olekaan lyhyissä hiuksissa. Tai no... on se kyllä vähän. >D Mitenköhän mä tykkään Orlando Bloomista enemmän platinablondina kuin tummana? No jaa.

...Varmaan aika luettavaa tämä saivarteluni. :'''DD Jos joku edes viitsii lukea näitä. Kyllä kai nyt joku sentään. XD

On muuten aika raakaa, että niissä molemissa DVD:issä, jotka kirjastosta lainasin, on lätkästy tarra just Legolasin naaman päälle. 8<< Yhyhy.

Miks aina sellaset tyypit kiehtoo, joita ei oikeesti oo olemassakaan? :'D

No nyt loppu hölötys ja oikeisiin töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.