IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

Yheksästoista ~~Sunnuntai 26.04.2009 00:40

Eeeeheheh eksyin tänään Loftikseen. :333 Merri/Pippin on söpöä purr. Tulostin kolme ficciä ja oon lukenu niistä kaks. Se pidempi oli ihan ylisulonen. Awwwasin sille oikeen kunnolla. <3

Sitten selasin niitä galluppeja, "Kuka olisit?", "Unelmien kumppani?" ja muuta hauskaa. Niissä about kaikissa Legolas oli saanu eniten ääniä. XD Lol. Leegopoika rulaa!!

Yay me ostettiin tänään taulutelkkari alakertaan. Toi läskitelkku tuli ylä-aulaan ja täs on ny digiboksi ja dvd ja vanha videonauhurikin (disneyklassikkoja varten !!). 8DD Pitää vaan toivoo, ettei pikkuveli ruve valvottaa ja häirittee mua jos se pelaa pleikal 24/7 ny ku se on tääl yläkerras. 8< Mut joo sit pistän vaan musan kovemmalle. <33

Vähän kyllä suututti, kun oltiin tänään Kotkassa Anttila Top Tenissä ja siellä oli Katy Perryn One of the Boys -levyt loppu. D: En saa sitä koskaan ostettuu. XDD Pitäis varmaan tilaa cdon.comista.

JA HALUUN ÄXÄÄN! Se ois ihan parasta. 8)

Yay luin muuten eilen Gravitation ykkösen ja kakkosen. Vitsi kun sitä ei ole tullut suomeksi enempää. XDD

Huomenna tanssiharkat. Jee! Tänään menin ihan punaseks, kun mun piti lonkalta improvisoida yhteen kohtaukseen puhetta. Vaikka se ohjaaja ja kaikki muutkin syötti mulle ruotsia, en silti saanut sitä oikein ja mumisin vaan. Alko hävettämään. :''DD Mä jännitän mun reploja, vaikka oisinkin lukenut ne kymmeniä kertoja, niin sit ku pitää korvalla napata jotain ja toistaa niin voi härregyyd. XD Mutta ehkä taidan senkin taidon oppia tässä kesällä. Niin toivoisin.

Mulla soi muuten kaikki Pelle Svanslösin biisit aina vuoronperään päässä. Nyt mulla soi se oravabiisi. 8D

Sanoin äitille, että meen nukkumaan ja sitten tulin sulkemaan konetta, eli dataamaan vaan.

En oo muuten kerenny käydä BBT:ssä iäisyyksiin, Nyannikin huomas sen tänään. Pitäis ettiä jostain aikaa..... 8D

Öitä ~~ Meen nukkuu univelkoi. (Sitä ennen kyllä luen yhen oneshotin. :'D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.