IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

Loppuviikko pelkkää hyvää. 8DMaanantai 31.05.2010 18:33

Yaayyy <3 Tänään oli outo tunne aamulla, ku tajus et tää on vika viikko kouluu. :0 Vähän omituista, ku ei tunnu viel siltä et lauantain ois jo päättärit.

Mut kuiteski. Huomen koulussa Kevätkevennys-iltapäivätapahtuma ja alkupäivä vaan siihen valmistautumista. Ei yhtäkään normaalia oppituntia muahhahahahahahaa. <3 Ja sain ton mun roolivaatteenki äske korjattua nii siinä ei oo enää reikiä kainalossa tai kyljessä. Voin näytellä ehjässä mekossa yay. 8D

Ja sit ylihuomenna, ylihuomenna....... Ilmestyy exist†tracen KNIFE ;___; <3 Vähänkö oonki jo oottanu sitä. Varsinki ku ne soitti KNIFEn ja Mirrorin keikalla.... Ja Mirror oli ehkä jotain upeinta ikinä. Se veti ihan sanattomaks. Ku se loppu nii kukaan ei meinannu uskaltaa taputtaa. Se oli upee hetki. 8D Vitsi mä ootan sitä sinkkuu! En vaan tykkää et siin on pelkästää Jyou kannes. 8< Pitäs olla koko bändi tai ei olleskaa ketää. Vaik ei Jyoukaa ny haittaa mut ei aina tarttis olla niin vokalistikeskesii. 8) Aaaaaaaaaa mä haluun ton KNIFEn <3

......Ylihuomenna onki sit suht normi koulupäivä ku en lähekää Power Moverii. En haluu pistää kymppii siihen. :'D Pitää säästää.

Torstain onki pelkkii harkkoi aamust iltapäivään eli ei ainootakaa normaalii oppituntii muahhahahahahaa 8D Eikä perjantainakaa, ku on koulukirkko ja ysit vs. opet -pesispeli.

Lauantain on kevätjuhla...... Hurjaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.