IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 15.05.2009 05:18

Nyt kun lupasin Hennalle et kirjotan tän niin kirjotetaan sitten. :) Mun pitäs itseasias olla jo nukkumas mutku menin lupaamaa jo :P

Nainen pettäjänä:

Joskus muistan lukeneeni että kumpi pettää enemmän, miehet vai naiset. Tulos oli kutakuinkin aika tasavertaista. Se tässä onkin mielenkiintoista, että miehiä kyllä haukutaan sioksi ja kusipäisiksi koska miehet pettää. Eikö tosiasia ole kuitenkin aivan jotain muuta. Naiset siinä määrin missä miehetkin pettää, pettävät her yhtä paljon. Vissii muistaakseni muutaman prosentin enemmänkin.

Miksi ylipäätänsä pitää pettää toista? Mielestäni se kertoo kypsymättömyydestä ja kyvyttömyydestä seurustella. Miksi siis edes seurustella jos tietää ettei siihen pysty ilman että toista satuttaa. Ihmiset on vissii vaan sit niin tyhmiä.

Miettikää omalle kohdalle. Saatte selville pettämisen, olet seurustellut vaikkapa 3 vuotta tämän naisen kanssa ja saat selvää että hän on paneskellut sun parasta ystävää viimiset 1½ vuotta vakituisesti ja oma seksielämä on kuollut. Ensimmäinen purkaus on viha, sen jälkeen itkettää ja sen jälkeen alkaa suuret kostosuunitelmat..ainakin osalla :D ei mut miettikää nyt sitä et sä oot antanu kaikkes toiselle ja toinen vaan jakaa itseään sun parhaalle frendille.

Oon muuten aikasemmi yleisesti kirjottanu pettämisestä sitäki et yleensä suhde ei mee hyvin jos pettää eli kyse ei tosiaanka nyt ole ainoastaa siitä et nainen pettää. Eli jokin on vinossa. Siitä ei osata puhua. Nykyään ihmiset väittää että ovat hyviä puhumaan jne jne...esimerkiksi suhteeni erääseen ihmiseen joka asuu Haagan alueella...hän antoi itsestään aivan unelmanaisen kuvan mutta päivä päivältä totuus paljastui mitä hän oikeasti oli ja suhde sai murheellisen lopun. Miksi ihmiset eivät voi antaa itsestään juuri sitä kuvaa mitä on eikä mitään paskanjauhantaa??!! Sit tulee taas kivuliaita pettymyksiä ja kolhuja sydämeen. Eikö tätäkin vois ajatella ennenku menee mitään tekemään kenenkään kanssa. Jos haluaa pettää niin tehkää selvä siitä toisesta suhteesta sitä ennen. Ja jos kiihottaa ajatus maata toisen ihmisen kanssa niin älkää hyvät ihmiset sitten edes kuvitelko edes että voisitte seurustella.

äääh...väsyttää..pakko mennä nukkuu ;P ei ajatus juokse ja neljän tunnin päästä herätys..vittuvittuvittu :D

mo -->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.