IRC-Galleria

Haaste. BCPerjantai 03.02.2006 15:44

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Minulla on fiksaatio käsien pesemiseen. Usein saatan kuluttaa viisikin minuuttia pesten käsiä yhä uudelleen ja uudelleen.

2. Minulla on kuuma vuodenajasta ja paikasta riippumatta. Esim. -30'C minulla on silti liian kuuma. Sisällä varsinkin.

3. Ollessani poissa kotoa minulla on pakonomainen tarve piristää ja miellyttää kaikkia. Kuitenkin yksin ollessani kotona vain vittuilen kaikille. (Puhelimessa tms.)

4. Minulla on fiksaatio kitarakamoihin mukaanlukien itse luutut ja vahvistimet. Pointti onkin se, etten osaa soittaa. (Sattuupa sopivasti --> http://kvantti.tky.fi/in/63.shtml)

5. Musiikkia kuunnellessani keskityn lähinnä melodiaan ja rakenteeseen enkä juuri koskaan kiinnitä huomiota sanoihin. Mietin myös liikaa, millä vahvistimilla kitarasoundit on rakennettu, tai mitä ne muistuttavat.

Turveprse
kirvesAxe
Sadako
Urumn
RastaPappi










[ En ole varmaan ainoa, kun sanoo, että nämä ketjujutut ovat perseestä...]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.