IRC-Galleria

K|a`

K|a`

One life, live it.

viekää minut sinne missä hän on<3Tiistai 30.06.2009 18:40

You say you're leaving as you look away
I know there's really nothing left to say
Just remember i'm here whanever you need me
I'll wait for you..

So I'll let you go, I'll set you free
And when you've seen what you need to see
When you find you, come back tome..

pleas come back to me, i'll be right here waiting to see you agen <sydän>

[Ei aihetta]Maanantai 15.06.2009 18:27

nonii jessun kans kilpailu pääl ;D tämän kesän laihduttajat ! :)

[Ei aihetta]Lauantai 13.06.2009 19:04

oli kiva ylläripylläri ku sasu-sandra tuli moikkaan mua eilen. hihi :> olikiva nähdä! &lt;sydän&gt;

p.s.. eilen sain tikit pois..jes!

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 19:20

visulahteen ? tai puuhamaahan ? kumpi ? :o hihhi ylläripylläri pikkusille<sydän>

viivilt :>Keskiviikko 10.06.2009 20:44

Salatut elämät ? vaiko Kauniit ja Rohkeat ?

Räjähdyksessä kuoli vain Juulia. Tämän seurauksena Tanja menettää kontrollin ja tarttuu huumeisiin, onneksi Ismo huomaa tämän olevan samankaltaisilla teillä kuin hän itse on ollu, ja rupee auttamaan Tanjaa. Konsta menettää näkönsä, Peppiä tämä ei yhtään haittaa ja he elävät teinisuhdettaan onnellisena, kunnes Peppi ihastuu Miroon ja heille tulee salasuhde. Oona ilmoittaa jäävänsä Japaniin vielä muutamaksi vuodeksi, koska löysi sieltä todellisen sielunkumppaninsa. Miro ja Peppi julkistaa suhteensa, jonka seurauksena Konsta sekoaa ja muuttaa isovanhempiensa luo Kajaaniin. Paula löydetään kahdenpäivän päästä arkusta, Lassen johtolankojen perusteella. Paula on kuollut mutta vauva on ilmeisesti syntynyt muutama tunti sitten. Eero ei saa lapsen huoltajuutta, mutta Paulan tyttäreiltä kysytään huoltajuutta ja Heli ja kihlattunsa, Teresa, saavat lapsen huoltajuuden. Lasse on täysin eri mieltä asiasta, mutta hänellä ei ole juuri sananvaltaa asiaan. Isabellan ja Karin rakkaus vain vahvistuu ja he menevät naimisiin uudistetussa Kentaurissa. Miika ja Jenni tajuavat heidän välisen yhteyden ja muuttavat yhteen Miikan asuntoon. Tämän takia Ossi potkitaan sieltä pihalle ja hän jää kodittomaksi ja yksinäiseksi, ja alkaa muistaa elämää ennen aivoleikkaustaan. Ossi alkaa ottamaan vastuuta Happy Homesista, koska Tanja ei ole kykeneväinen siihen. Jenni ja Miika luulevat elävänsä täydellistä parisuhdetta. Kunnes ovikello soi ja ovella seisoo Miikan kauan kadoksissa ollut perhe. Niinalle ja Sebastianille selviää, että heillä on sama isä, mutta liian myöhään. Niina odottaa jo lasta. Sebastian haluisi Niinan tekevän abortin, koska ultraäänessä selviää lapsella olevan paha vamma. Niina kumminkin päättää pitää lapsen, mutta Niina kuolee synnytyksessä ja Sebastian joutuu pitää huolta lapsesta vaikka ei haluasi. Hänellä ei ole paljoa rahaa, joten hän aloittaa taas pimeät autobisnekset. Romeo tulee takaisin Helsinkiin ja näkee Stuban teot samantien ja yrittää saada Stuban lopettamaan. Sarjassa otetaan käyttöön myös naapurin alarappu, jonne muuttaa Kentaurin uusi omistajaperhe. Miikan perheen tullessa selviää Miikan tehneen suuria virheitä lääkärinä Jenkeissä, jonka seurauksena Miika saa potkut ja siirtyy Talotaikureihin. Jarkko alkaa tuuraamaan Stellanssissa Tanjan olessaan hoidossa ja Ismon ja Sallan ollessa häämatkalla. Jarkko ei pysty panostamaan Jardiniin kunnolla ja näin meikkikeisarin imperiumi alkaa romahtaa. Yksinäinen mökkielämä on alkanut rasittaa Veeran mielenterveyttä ja hän saapuu Ainon koululle hakemaan Ainon Iiriksen ja Panun luota.

[Ei aihetta]Maanantai 08.06.2009 15:35

pelkään sua..

mjäy?Lauantai 06.06.2009 20:01

moi oon ciia, oon aika väsyny ja turhautunu, en keksi mitään tekemistä. en ole meikannut tai laittanut hiuksiani kolmeen päivään, olen äidin luona grillaamassa koska en osaa muuta kuin syödä suruuni. ajattelin ostaa itselleni auton mutta saan kortin vasta 4kk päästä niin siinä ei olisi järkeä. ajattelin myös muuttaa omaan asuntoon ihan vain yksikseni, koska tuntuu että meidän yhteinen näkkileipä on katkennut, noin visuaalisesti sanottuna eikä tämän suhteen jatkamisessa näytä olevan järkeä. ajattelin myös laihduttaa parikiloa ja olen onnistunut jo tiputtamaan 3kg. kun ei ole ruoka maistunut pariin päivään. rahaa minulla kuitenkin on ja myös sairaslomaa viikon joten tulen luhistumaan kotini sohvalle, tekemisen puutteella. kummipoikani tulee huomenna veljelleni viikoksi josta toivon saavani siitä uutta elämän virtaa. joskus haluisin olla parivuotias ettei tarvis murehtia mistään, leikkiävaan autoilla ja keinua keinussa päivätpitkät ja opetella ensimmäisiä sanoja.
luulen että tällä menolla luhistun täysin ja saan hankittua itselleni masennuksen. ainakin lievän masennuksen. enny ttiiä mitä fiksuuksia tänne pitäis kirjottaa mutta olkoon tämä täällä nyt toistaiseksi.
positiivisuudella kirjoittaen - kiQliino terkkuja kaikille!<3

http://www.youtube.com/watch?v=NnWRXW9kR2s

Mä tiedän et mun pitäis katsoo muualle kun seisot edessä
Mä tiedän ettei pitäs kuunnella kun kerrot hiljaa huomisesta
Jossa mua ei ole edes olemassa
En tekis niin, jossei kiinnostais
En tekis niin, jollet epätoivoiseks sais

Tietenkin pitäis tyytyy siihen mitä mä oon saanut aiemmin
Ettei koti ole joku aamupommitettu
Tietenkin pitäs osaa olla onnellinen sunkin puolesta
ja sulkee korvat katkeruuden kuiskinnalta
Tekisin sen jos en ois palasina
Tekisin sen, jos en ois rikkinäinen

Jos elämä ois helppoo, sä olisit pelkkä paskiainen
Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä
Jos elämä ois helppoo, sä olisit paha ihminen
Helposti vihattava, heikomman lyöjä
Helposti vihattava, heikomman lyöjä

Jos elämä ois helppoo sä olisit pelkkä paskiainen
Jos elämä ois helppoo, sä olisit paha ihminen
Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä
Jos elämä ois helppoo, sä olisit täysin toisenlainen
Sisältä ruma sekä ulkoa kylmä
Helposti vihattava, heikomman lyöjä
Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä
Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä

[Ei aihetta]Torstai 04.06.2009 17:12

mahtaisko asiat muuttuu jos muuttaisi turkuun ? jaa a kuule, enpä usko. ehkä mä vaan mieluummin sit jään tänne kaukaisuuteen, hankalasti pääsevään paraisille. eihän se oo ku 24kilsaa kaikesta ? -.- mut <^*!#'?&>
veikkaan et se on vaa siit viittimisest kii, taidanpa ostaa viinakaapin.!

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.06.2009 17:52

suunniteltii et jos sunnuntai ois kiva päivä,ja aurinkoinenkin vois mennä käymää muumimaailmas :>
ku mullaki sopivasti saikkua sillo :> sit me päästäis jamin kans vihdoin uimaa, ku nyt sit on puis lehtii :D (täti & kummipoika juttu vaa) <kieli> hih..