IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Kirje sinulleMaanantai 14.01.2008 04:56

Et ole varmaan koskaan saanut siikaa. Tai nähnyt. Tai koskettanut. En minäkään. En ole koskaan saanut mitään kalaa. En tiedä paljoa millaisia siiat ovat. Sanana se on kiehtova. Yksi kirjain vähemmän niin sika. Yksi kirjain toiseksi niin piika. Sian ja piian välimuoto.

Niin hyvä että kaikki syöminen ei mene niin että astelee vaan kauppaan ja jollekin osastolle ja ottaa jotain jota sitten kotona laittaa. Vaan voi lillua järven pinnalla, joka koostuu vedestä, ja heittää jotain kohti syvyyksiä, ja siellä joku väijyy ja huomaa jotain kimaltelevaa, ja naps. Oikeastaan se on tosi vittumaista. Huijaamista. Haluaisitko itse että menet einestiskille ja ojennut kohti maksalaatikkoa ja ohoh joku tempaisee sinut takahuoneeseen ja kohta olet pakettiautoon sullottuna ja sinua viedään kohti paistinpannua. Voisi vähän korveta.

Olisikin rehtiä jos ihmiset vaan laittaisivat nyrkkeilyhanskat ja sukeltaisivat kalojen perään. Kun saisivat kiinni niin tinttaisivat täysillä päin näköä niin että kala tipahtaisi kanveesiin. Monen mielestä tämä vaan olisi paljon törkeämpää, mutta ei minusta.

On olemassa niin monenlaisia kaloja, kuten musiikkigenrejäkin. Country, hip hop, reggae, blues, ambient. Ahven, makrilli, turska, muikku, tonnikala. Jumala on ollut kiva meille. Samoin minä haluan olla sinulle.

Haluaisin olla kanssasi selailemassa kalakirjaa. Että millaisia kaikenlaisia kaloja maailmasta löytyykään. Olisi väripiirroksia ja latinankielisiä nimiä ja koot ja esiintymisalueet ja muut. Laittelisimme sitten vaikka mistä kaloista vaikka mitä ruokia. Ja söisimme niiden kanssa perunalimppua, jonka myös itse tekisimme. Sitten astelisimme keskelle metsää kaatosateeseen puoleksi tunniksi. Se olisi intensiivistä kuin hiljaisuus, tai puhumattomuus. Ei siinä tarvitsisi mitään.

Kohta on syksy ja sateet yleistyvät yleistymistään. Olisi hyvä olla peiton alla kanssasi jutellen kaloista ja kuunnellen sadepisaroita. Tai ihan yhtä hyvin melkein missä tahansa, tehden suurinpiirtein mitä vaan.

Jos saisin valita niin se peitto olisi roosanpunainen, hiukan tavallista paksumpi.

Lämmöllä,
MINÄ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.