IRC-Galleria

Hitto mikä päiväKeskiviikko 07.12.2005 21:54

Sanoinko mä joskus et mulla on tylsä elämä? No, se kannattaa unohtaa. Toisinaan on meinaan vähän liiankin mielenkiintoista.

Tänään mä sain kirjeen (jippijaijee!!). Sen yläkulmassa oli kaksi Levy-yhtiön tarraa. Päällä mun nimi ja osoite ihan oikein. No ilmankos, olin ne siihen itse kirjoittanut. Kyllä mä sentään oman käsialani tunnistan. Sisältä paljastuu Mato-sinkku. Ei mitään muuta. Ei pienintäkään lappusta. Ja siis mulla oli jo toi sinkku, eikä sitä mun käsittääkseni taida saada paljon mistään. Jossain levymessuillakin hinta pyöriskelee siinä kuuden euron tuntumassa. Mä en muistaakseni ole tilannut mitään, enkä osallistunut mihinkään kilpailuun. Ja mun oma vanha Mato-sinkkunikin oli vielä hyllyssä, etten ollut edes lähettänyt mitään piristyslahjaa itselleni. Jos joku tietää selityksen, niin kuulisin mielelläni. Siihen asti otan mielelläni vastaan tarjouksia Mato-sinkusta. Ainutlaatuinen tilaisuus saada se omaan levyhyllyyn!

Mä alan olla oikee nössö. Ranskastakin piru vie kiitettävä. Mitä tapahtuu? Tunnen kuinka huteraa maa on allani. Voin vain toivoa, että joku ottaa kiinni, ennenkuin luisun perseennuolijoiden, yliopistoihmisten tai muuten vaan hikkejen maailmaan. Ystävät, tarvisen apua!!!

Jonnen puku oli ihana. Tunnustettakoon se nyt: mä pelkäsin ku ne juhlat alkoi. Aattelin et sillä on joku vaaleenpunanen paljetti-höyhen-viritelmä, sellanen mikä ei alkuunkaan sovi Linnaan. Mut herranjumala se oli tyylikäs! Mun ois vaan pitäny luottaa siihen. Ja rastat oli jotain ihaninta. Se ei oo ikinä ennen näyttänyt niin paljon enkeliltä. Meitin Jonne, suloinen pikku rastaenkeli...

Tänään ois pitäny tulla Negsujen spessu-painos. Turusta ei ainakaan mistään löytyny. STUPIDOsta vähän lupailivat huomiseksi. Varasin sitten sen. Käyn varmaan ruokailun aikana hakemassa. Siinä tosin jää sitten syöminen väliin, mut ei se mitään. On sitä ennenkin Negativen takia syömisestä vähän tingitty...

Tällä erää

<3 Roosa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.