IRC-Galleria

Tampere <3Lauantai 10.12.2005 12:29

Tänään Tampereelle! Tänään Ark! Tänään hyvä päivä! Tosin ennen ku pääsen treelle asti, pitää kestää sukujoululounas Toijalassa. Kuka oikeesti haluu ennen keikkaa vetää napansa täyteen jotain kinkkua? Mun joululounas taitaa olla dieettiversio. Ja sit pitää heittää Toijalaan kans Kiila-vinyyli. Toijala big-city.

Huomenna junalla kotiin. Kerrankin äiti maksaa junan, mut toisaalta se on kyl sen vika et mun pitää kulkee junalla.

Veli lupas ottaa 'vähän'. Taas kerran sen saa taluttaa kotiin ja kuunnella matkalla kun se kertoo rakastavansa. Muuten oiskin ihan kivaa, mutta kun se ottaa kädestä kiinni ja puristaa, ni sormet murtuu... Toivottavasti matkalla ei tuu vastaan ketään kelle se vois alkaa selitään, et "hei, tiesikkö muuten, et tää on mun sisko. Me ollaan sisaruksia!" Se tosin on pyytänyt anteeksi juomisiaan. Kirjallisessa muodossa. Kirjoitti mun nimmarivihon takakanteen ruissin anniskelualueella joskus perjantaiyönä. Pitäis varmaan näyttää sille se joskus.

Onhan mulla apuna veljen ihana tyttöystävä. Kyl me pärjätään, matka ei onneks oo pitkä. Ja jos ei pärjätä, ni sitä ei tarvi murehtia ennenkuin sunnuntaina.

The Ark. Kuulin ekan kerran Ruisrockissa. Ystävät raahas katsomaan Ruotsin ihmettä. Se oli menoo sitten sillä. Ola Salo on ihQ. Binskulta taitaa löytyä vieläkin meiän legendaarinen Ola-pullo. Arkki oli koko kolmen päivän kohokohta sillon. Paras. Kukaan ei yltänyt lähellekään sitä. Tosin mun on vähän huono arvioida vaikka Negativen tai Apiksen keikkoja ja verrata muihin, kun noiden bändien merkitys mulle on niin paljon suurempi ku muiden...

Mä en oo ihan varma raaskinko luipua Kiilasta. Tiedän, tiedän, mä lupasin. Mulla ei oo varaa siihen. Tarvin sen rahan. Mut tällä hetkellä mä omistan sen ja ne on oikeesti kaikkialta loppu. Mulla ei oo ees vinyylisoitinta... Ja en ois ostanu sitä, ellei ois käsketty. Mut silti. kai mun on pakko. Nyyh...

Ja mulla on varmasti kivempaa tänä iltana ku teillä!!!

<3 Roosa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.