IRC-Galleria

Kagero

Kagero

工 ❤ ㄚ◯∪!

Selaa blogimerkintöjä

heiheihei!!Tiistai 08.01.2008 09:46


Koska mulla on vahan tylsaa kun en saa menna ulos yksin enka mitaan niin ajattelin vahan paivista.tosin taa on muokkaus mun mailista muutamille henkiloille.
Etta sellasta,vetasin tossa veskin tukkoon yks paiva.. hahah!!
Ma en vielkaan osaa kayttaa tota hemmetin reikaa tuol latiassa,siks kaynki enimmankseen kotona vaa veskissa.. ja tietty jos vanhukset nukkuu niin sit on pakko kayttaa tota toista,mut aina yritan pujahtaa tonne pontolliseen veskiin :P

Naa taal nauraa mulle kun en osaa veskia kayttaa.. No hemmetti mitas tekee tollasii ihme reika veeseita....
Kauheesti haluisin lahtee tonne katteleen kun oli 39 RMB hintaan tavraa tuol yhis kaupois,mut ku en yksin tosiaa saa ulos menna,ja en osaa kiinaan niin en voi pyytaa aitiikaan mukaan... pitaa vaa odottaa et toi kinkki tulee kotii sit illalla!!

Kavin muuten kampaajalla..laittaan punaisia raitoja.. alle 20e.. >D taalla kampaamot on auki joskus puoleen yohonki.. ihan friikkia..
Kaupat menee yleisesti kiinni 9 aikaan,mutta jotkut on auki myohempaanki.. Eilen kavin myos kaupassa ostaan 3 pulloo juomaa sellast rypale mehun tapasta,kekseja suklaata namii ja sellasen valmiskahvijuoma jutun siin oli JAY CHOU <3<3
ne makso alle 40RMB
kertokaahn mulle kauppa josta saa noi kaikki kamat alle 4e.. suomessa ei mistaan..hahhahhah!!!

Maistelin eilen katin antamaa halvaa ja tuli pikkasen koti ikava!! olis kiva pulputtaa jonkun kanssa,mut noh kieli muuri kieli muuri!!! Ja tulis ihan torky kalliiks katin kaa mitaa maraton puheluu alkaa!!! xD

Mein koti on ihan keskustassa ja 9 kerroksessa. Mun huoneesta nakee suoraan naapuriin!! En oo siel koskaa ketaa nahnyt,mut kyl siel joku asuu.tanaaki puhelin osi siel tosi kauan!!
Meian parvekkelta nakee hyvinkin kauas! JOskin saasteet haittaa vahan nakyvyytta!!

Kiina on oikee tupakoijien paratiisi.. Taalla saa polttaa missa vaan!! Kukaan ei sano mitaan.. Onneks mein perheesta kukaan ei polta.. sain wanginki lopettamaan ^^
Ihan tuhottoman kauan taalla kestaa kuivattaa pyykkia.. Ulkonakin kuivatettaessa menee muutama paiva,sisalla mitaan ei kannata ees kuivaa kun on niin perhanan kylma!!
Viime yo oli eka yo kun en palellut!! mutta mulla nyt olikin kaks yopaitaa,ja nelja peittoa... xD ja tietty aitin joululahjaksa antamat villasukat!! ja enneku nukahin laitoin viel lapaset kateen,mut olin ottanu ne unissani pois jossain vaiheessa!!

Kohta meen varmaa paiva unille kun ei tas muutakaan oo.. kukaa ei viestittele eika meses oo ketaa.. no ei kai ku siel kello on vast puol 8/// perhena.. etta osaa olla tylsaa ja vasyttaa... kadetki on jaassa ja varpaat.. Mut mulla on tosi hauskaa ja kivaa taalla@ Oikeen mahtavaa!!! Odotan vaa et paasen nakee shanghai!! Ja takas beijingii!!

Mummu toi mulle just mandariinin vaik soin just ruokaa xDD anto oikee kaks.. hahah!!
taa on kuulemma joku ihme,kun wang sano et aikasemmin jos on ollu tyttoja kylassa taalla niin ei kukaan niille ruokaa oo tarjonnut eika antanut takkia paalle vaikkei olis palellutkaan.. Kuulemma aitia ei oo ees kiinostanut syoko tai hengittaako ne tytot... Nyt sitten on koko perhe haaraamassa taalla etta syon juon ja oon lammin.. ja mulle heti petiakin tehtiin kun tanne saavuttiin ja kaikki haaras mun ymparilla ja vallan wang unohtu!!
kun kaytiin wangille takkia ostaan myyja oikeen kaks kertaa paivitteli etta onpas vallan natti tytto... heheh vahan punastutti!!


no mut hey eikohan taa riita jo :D ma lahen syomaa mandariinia (hehe mandariinia )

Moikka kaikille ja terkkuja sukkoja halejaa... \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.