IRC-Galleria

Muse - Assassin soi päässä.Torstai 22.10.2009 21:40

Vesiväreillä maalaaminen on kivaa. Paljon helpompaa kuin jollain puuväreillä värittäminen. Täytyy joskus piirtää joku mallikuva ja värittää se vesiväreillä. Tai ainakin yrittää. Tuskin siitä tulee yhtään huonompi kuin niistä puuväreillä väritetyistäkään. Ja sitä paitsi vaihtelu virkistää.

Join teetä ja söin suklaakakkua. Pitäis syödä jotain muutakin luultavasti, mut en mä jaksa. Nyt lähinnä odotan malttamattomasti Tommin saapumista. Vaikka se sanoikin tulevansa luultavasti vasta joskus yhdeksän maissa. Mutku! Se on niin ihana ja mulla on kauhea ikävä sitä ja sen ihanaa syliä. Se on aina niin lämmin koko mies. Mun oma lämpöpatteri ja henkivartija. Ihana. <3

Ai joo, oon mä saanu jotain aikaan siivouksen saralla. Tyhjäsin jääkaapista kaikki vanhat ruuat. Tai no, en ihan kaikkia varmaan, koska en jaksanut vaivautua tarkistamaan muutamien terveydentilaa. Roskat mun piti viedä kans, mutta nyt ulkona on jo niin pimeää ettei pikku Sari taida uskaltaa yksikseen. Tai sitten halusin vain odottaa niin kauan että voin keksiä sopivan tekosyyn. Ja voinhan mä viedä ne vaikka huomenna aamulla kun mun täytyy joka tapauksessa lähteä ulos, kouluun. Oikeastaan odotan huomista koulupäivää, koska saan niin monta työtä valmiiksi yhdellä kertaa. Ja niistä housuista tulee täysin käyttökelpoiset, joten odotan sitäkin että saan ne käyttöön. Pitää muuten katsoa että olisko mulla mitään sopivia nappeja vai pitääkö taas ostaa koululta. Vähän hirvittää jakson lopussa tuleva lasku, etenkin kun korsettikurssi on edessä. Oon vähän kahden vaiheilla että tilatako Belle Modestelta luut ja plansetti vaiko eikö. Kun saattaa olla sitten että ne ei ehdi edes tulla ajoissa. No, ehkä mä teen sellasen tylsän mustan peruskäyttökorsetin ja ostan tarvikkeet koululta ja teen sitten myöhemmällä ajalla sen mitä alunperin aioin. Ja jonka joka tapauksessa joskus teen. Valkoista satiinia tai jotain vastaavaa, mahdollisesti rinnan yli, ehkä pitsiä johonkin, plansetti eteen, nyörit tietysti taakse ja sukkanauhat siihen alas. Sellanen ns. aluskorsetti. Oon jo kauan halunnu tehdä sellasen, ja nimenomaan valkoisen.

Voisin vaikka pelata niin aika kuluis vähän nopeammin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.