IRC-Galleria

Kamomilla

Kamomilla

on muka aikuinen :D

Wou..Torstai 19.01.2006 23:36

Viikko taas menny niin nopeesti. Pääsimpäs la shoppaan (: ja meniki sit kaikki rahat, mut ei haittaa ko sain aika ihkui juttui (:

Tää lunssa ei hellitä :/ Tänää kävin tutustuu Piippolan käsi- ja taideteolliseen opistoon. Ihan kiva paikka, kivan tuntosii opettajii ja kivan tuntonen ilmapiiri. Ja sen kuvan sain ettei tarvii ollu huippu sinne mennessä, ettei kyl paineita tuu jos sinne pääsen että oisin muita huonompi tai jtn. Täytynee nyt huomenna soitella Pikisaareen ja pyytää sinne vierailuu, et voin vähä vertailla ja tietää kumman laittaa hakupapereis ykköseks. Pikisaareen on kyllä niin vaikee päästä :/ Mut yritetään (:

Huomenna kattoon Matti -leffa :) vihdoinki :) Toivottavasti se on katsomisen arvoinen, ainaki niin oon kuullu :) Huomenna varmaan muutenki tosi kiva päivä ;) Luulisin :)

Ei tarvii nyt ainakaan valittaa ettei ois kunnon talvi, pakkasta ainaki riittää :/ Eihä tuol tarkene ees montaa metrii kävellä :( Noo jospa nuita pakkasii ei nyt kovin montaa viikkoo oo, tai no sittehän niihin jo tottuu ja 15 astettaki tuntuu jo lämpimältä :D

Et sellaast. mooij :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.