IRC-Galleria

...ei hyväKeskiviikko 28.04.2010 00:02

Jos jatkan tätä tahtia, en saa ikinä mitään cossia tehtyä. Piti tänään tehdä proto Makan takista. Ei ihan tullut valmista juu. Ajattelin, että menen viikonloppuna Ouluun ja ostan lisää tarvikkeita kun ei Oulaisten reissulta jäänyt käteen kuin nuo takkikankaat ja viikatteen maalit.

No, menen Ouluun, mutta silloin kun bussini perjantaina saapuu sinne, Eurokangas on jo kiinni (erikoisaukioloajat juuri tänä perjantaina vapun kunniaksi). Eli ihan "hukkaan" menee viikonloppukin sitten. Ei mene hyvin nyt. Ties millon saan ostettua taas tarvikkeita. No ehkä teen kerranki proton kaikesta kun ei ole oikeitakaan materiaaleja... Katsotaan vain niin epäonnistun tässäkin tavoitteessa 8,D

Okei, 15. päivä toukokuuta alkaa valmennuskurssi Helsingissä, mutta öö olen kusessa jos en saa tehtyä jotain muutakin valmiiksi kuin Makan takin ennen sitä. Onneksi voin varmaan ommella isovanhempienkin luona aina iltaisin, jos satun saamaan sieltä kankaat kaikkeen. Saa nähdä, mitä tapahtuu Makan propille... Haluaisin niin alkaa tekemään sitä, mutta ei tosiaan ole noita materiaaleja. Sinooperikin menee kivasti kiinni etuajassa vapun takia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.