IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Amsterdamissa, paiva 8Torstai 07.05.2009 01:03

Ei me mentykkaan tanaan viela sinne eftelingiin, kun saa tiedotus sanoi etta tanaan saattaa sataa. Joten sen sijaan paatettiin menna keskustaan.

En itseasiassa saanut ostettua mitaan muuta kuin yhden P.G Wodehousen jeeves kirjan (5e) seka punaiset aurinkolasit. Olisin halunnu myos yhen paidan, mutta se oli suht kallis joten jatin ostamatta sen, ja nyt kaduttaa, koska se oli hieno... :< No ehka se on siela viela perjantaina kun mennaan viela kaymaan viimosen kerran keskustassa...

Kalle ja Otto oli tanaan ihan kasittamattoman hyperina. Ne rapelsi ja riehui eika meinannee totella millaan. Kaksi kolme ja viisi kertaa meni niihin tanaan hermot.
Yhessa vaiheessa Otto meni vaan ihan pokkana seisomaan yhen miehen viereen joka sahas jtn tuolia, se tyyppi alko ihan onnessaan selittamaan '''Hollantilaisia lapsia ei kiinnosta tyo hommien katteleminen'' ja sitten se anto oton rakennella kaikkea niista tuolin paloista.

Matkalla muuten kaveltiin yhen coffee shopin ohi jossa luki etta ''Tupakointi kielletty, Puhdasta hassista ja ruohoa saa polttaa.''
Great.

Yhessa kirjakaupassa loyty kirja nimelta ''Tom of Finland'' Ja kun vilkastiin sita lahemmin, todettiin etta se oli niinku semmonen 'taidekirja' jossa oli piirrettyja kuvia semmosista oikeen liiotelluista homomiehista panemassa toisiaan. Jatettiin sitten se kirja varsin pian rauhaan ja jatkettiin kirjakaupan tutkiskelua, kunnes yhdessa vaiheessa huomattiin etta Kalle ja Otto olivat selailemassa tata Tom-kirjaa ja naureskelivat kovasti siina oleville kuville. Vieresa oli joku vanha mies joka katteli vahan semmoisella 'hmm....' ilmeella.
Kalle sanoi etta se kirja oli 'Hauska.'
Voi lapset, lapset, lapset...

Sitten vaan hortoiltiin muuten vaan pitkin citya kunnes kyllastyttiin ja palatiin talolle. Syomaan babaoita. (kuka tietaa mita ne on? :b)

Huomenissa mennaan vihdoin sinne huvipuisto Eftelingiin, ehkapa sielta sitten tulee enemman kerrottavaa kuin talta paivalta.

Hyvaa yota, huomenta ja muista nukkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.