IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Happy birthday my loveTorstai 24.07.2008 03:16

HYVÄÄ VIISI VUOTIS SYNTYMÄPÄIVÄÄ WW YANGOVIPER'S DESTINY NIGHT, TUTUMMIN FAMU.
24.7.03 - 24.7.08

Aika käynyt reippahasti. Juosten kiitänyt edellämme.
Silti pysymme perässä, vaikka joskus reitiltä eksymme.
Jälleen vuosi on tullut mittariin lisää, elämän maraton vain kiihtyy.
Hoidetaan sielumme huolella, säästellään voimia. Niin sitä viihtyy.
Onnea tahdon tänään toivottaa, matkan varrella sinua kannustaa.
Otetaan ilo hetkestä tästä irti, ei anneta minkään maallisen lannistaa.

Olet niin rakas ettei mitään järkeä. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.07.2008 03:54

Iltaa. Eipä ole tullut pitkään aikaan kirjoiteltua tähän systeemiin. Tosin eipä täällä juuri kukaan käy näitä mun selityksiä lukemassakaan joten eipä siinä mitään..

Mitäs tässä on viime päivinä tapahtunut? No minä olen käynyt ruottissa tukholmassa. Ja ostin paljon vaatteita.
Että olipas siitäkin paljon kertomista. Aijuu, kävin siellä laivalla laulamassa karaokea. Rasmuksen in the shadowsin. Jeah.

Eilen käytiin Elinan kanssa kaupungilla. Ostin rauhanmerkin, siis kaulakorun. Se oli niin suloonen että oli pakko.. ja kengät. Semmoset perus mustat systeemit jollaset on nykyään kaikilla. You know.

Oltiin just kävelemässä johonki kauppaan kun joku tyyppi tuli kaupaamaan jtn ihme kirjaa joka kerto uskonnoista, meditaatiosta, joogasta, jälleen syntymisestä, kasvissyönnistä... kaikesta oudosta. Meinas ensin että viidellä eurolla lähtis mutta kun myö ei oikeen lämmetty ajatukselle niin yritti kaupata sitä kolmella eurolla.
Me sanottiin että ei kiitos ja jatkettiin matkaa mutta sitten kaupassa tuli yhtäkkiä mieleen että mitäs jos ostettas se ihan vitsillä kun se oli kerta halpa (ja tuotto meni hyvään tarkoitukseen: jonkun temppeli systeemin rakentamiseen!)
Joten me etsittiin se tyyppi käsiimme ja ostettiin siltä se kirja.

Elina lukee/selaa/heittää sen ensin nurkaan, ja sitten minä saan sen haltuuni. Jipii.

Niin että peljätkää, musta tulee kohta myöskin semmonen hihhuli joka yrittää käännyttää kaikki vastaantulijat johonkin ihme uskoon.

Aijaijai, mun niskat on kipeenä.

Ihan vain tiedoksi siis, kun teitähän niin kovasti kiinnostaa että miltä mun niskassa tuntuu, eh?

Nyt pitäis keksiä jotain järkevää tekemistä loppu illaksi. Joo.

Taidan siirtyä lukemaan fanfictioita.

Kiitos, näkemiin ja hyvää yötä te vähät päiväkirjani lukijat.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.07.2008 06:58

Pitäis siirtyä tästä nukkumahan. Joo. Hyvä idea. Öitä.

[Ei aihetta]Torstai 03.07.2008 21:14

Pitäis siirtyä täältä äidiltä isälle. Muttakun en millään jaksais lähtiä tonne pihalle samoilemaan, laiskottaa nähkääs.

Huomenna lähdetään ruotsiin laivalla. Famu menee johonki koira hoitola systeemiin.

Netti ei toimi isällä, mut se lupas korjata asian tänään.

Tää äidin kämppä pitäs siivota. Muttakun ei yhtään huvittas. Sitpaitsi se oli Ville ja sen kaverit jotka tän sotki, lupasivat siivota jälkensä mutta siinä se taas nähtiin miten paljon Ville Matti Tuomas Nikkilään voi luottaa. Räy.
Ja nyt se haluais lainata multa neljäkymppiä johonkin. Hah! Sen on turha pyytää multa enää ikinä mitään, se on muutenkin mulle 14e ja elokuvalipun velkaa.

Ja mun deathnote 7-9 on yhellä Villen kaverilla ollu kuukausi tolkulla lainassa, aina lupaavat että joo huonemma saat ne takas, huomenna saat varmasti ja siinä se taas nähdään. Se saa ostaa mulle kohta uudet deathnotet.

Just eilen Ville sano että se saa ihan tarpeeksi rahaa vaikka jättäiskin pari työpäivää välistä ja nyt se vinkuu neljäkymppistä.
Miten voi olla olemassa noin idioottia poikaa, ja se on mulle sukua. Damn.

Pitäis mennä sinne isälle ennenko se hermostuu.. Muttakun mää en millään jaksais. Dx

Operaatio koiran metsästys.Perjantai 27.06.2008 21:13

Istuskelin äidillä tässä koneella kaikessa rauhassa, äiti on yhä Amsterdamissa ja isä on töissä kahdeksaan asti. Kännykästäni on oli loppunut akku ja laturi oli isällä.

Yhtäkkiä totesin että täällä vetää. Kävelin pois huoneesta, vilkaisin ovelle ja totesin kauhukseni että se oli auki. Ja koiraa ei näy.

Puin kamppeet päälle, käskin poikien pysyä sisällä riensin ulos huutelemaan Famua. Ei mitään. Paniikki kasvaa. Mulla ei ole mitään hajua minne päin lähteä. Päätin mennä meidän yleisintä tietä isälle, alkumatkasta kysyin yhdeltä naiselta oliko hän nähnyt suurta valkoista koiraa ja hän sanoi että kolme varttia sitten meni ohi samaan suuntaan kuin minä olin menossa.
Matkalla ei näkynyt vilaustakaan Famusta.

Saavuin isälle ja otin veljeni kännykän ja soitin ensin isälle, josta ei juurikaan ollut apua, ja sitten äidille joka käski mun rauhottua ja kävellä kaikki Famun "lempi koirakavereiden" pihat läpi. Toisin sanoen kolme pihaa, Morrison, Wallu ja Lilli. Ei näkynyt.

Mikä ihana tilanne, isä töissä, äiti ulkomailla, alle kouluikäiset pikkuveljet yksikseen äidillä, Elina rippileirillä, meillä ei ole yhtäkään pyörää ja kaiken kurruraksi Famulla on kiima-aika.

Lopulta päätin suunnata takaisin äidille että voin katsoa oulun löytöeläinkodin numeron, mutta matkalla yksi auto pysähty kohdalleni ja sieltä kömpi ulos mies joka kysyi minulta että olenko täältä päin, vastasin että olen ja sitten se kysyi että sattuisinko yhtään tietämään kenelle tämä koira kuuluu viittoen samalla takakonttiin.
Siellä oli Famu. Takakontissa siis.
Hysterian partaalla kiittelin tätä miestä samalla kun laitoin Famulle kaulapantaa ja niin pääsin lopulta kotiin väsyneen ja nälkäisen koiran kanssa.

The end. Sen pituinen se ja pitäkää hyvää huolta koiristanne.

IltaaPerjantai 20.06.2008 00:52

Viimonen paiva taalla alankomaiden paakaupungissa menossa, huomenna takaisin Finlandiaan.

Tuli nahtya kymmenia ja taas kymmenia pikkukauppoja amsterdamissa, Hollantilainen huvipuisto, Delfiineita, mursuja ja rauskuja delfinaariossa, apinoita jossain apina systeemissa, vahakabinetti ja semmoinen hieno kiertokavely missa esiteltiin Hollannin "pimeita" aikoja (Siis esimerkiksi rutto/aikaa, noitavainoja ja muutenkin erilaisia kidutus tapoja tms, oli muuten hienosti tehty tama kiertokavely!) Lisaksi tuli nahtya myos vuohia, kanoja, puluja, arapapukaijoja ja katutemppuilijoita.

Amsterdam on natti kaupunki. Itseasiassa koko Hollanti on natti maa. Ja pieni. Ja helvetisti porukkaa. Ja ne tykkaa jalkapallosta. Ja niiden maajoukkueen vari on oranssi, ja se kylla nakyy katukuvassa, kaikkialla on oransseja lippuja, kaupoissa myydaan oransseja paitoja, lippiksia ja kaikkea mahdollista mita mieleen tulee.

Koirat kavelee taalla keskustassakin vapaana, ne saa ottaa vaikka vaatekauppaan mukaan. Suomessa sais sakot koiran vapaanapidosta ja vaatekauppojen myyjat heittas pihalle.

Mina haluan oman Kissan. Ja oman vuohen. Ja oman mursun. Naihin kaikkiin kolmeen elaimeen ihastuin kovasti taman reissun aikana.
Kissoista lahte vaan aivan helvetisti karvaa, enemman kuin Famusta ehka jopa?
Mursut on _hieman_turhan_isoja_
Mutta vuohi. Mika ihastuttava nisakas! Ne on rentoja, kiltteja ja pienena hemmetin suloisia. Maa hankin viela joskus elamani aikana vuohen.

Taalla vois kayda toisenkin kerran. Juh.

Amsterdam kuittaa..Sunnuntai 15.06.2008 03:37

Englannin puhuminen on pelottava kokemus, mutta olen toistaiseksi hengissa.

Taalla on aivan ihania pikkukauppoja joissa myydaan ihan kaikkea kraasaa mita vaan kuvitella voi. Ma olen ostanut ihtelle vaatteita ja piraatti mp4 soittimen. Yritan olla tuhlaamatta kaikkea heti kun onhan tassa viikko aikaa torsailla.

Yhdessa kenka kaupassa myytiin hienoja kenkia, muttakun mina olisin halunnut eri parit! Yhden punaisen ja yhden mustan, ei suostunut myymaan mokoma.. >:( Kympilla saisin kaikki nelja kenkaa, ehka pitaa huomenna kauda ostamassa ne kun maa joka tapauksessa tarvisin uudet kengat joten samahan se sitten on ostaa kahdet uudet kengat..

Mutta. Taalla myydaan koiria ja kissoja elainkauppojen nayteikkunoissa. Etta mulla kavi ne saaliksi.. :( Ja undulaateilta oli leikattu lentosulat pois ja ne oli jossain hiton akvaariossa. O_O

Onkohan Famu kunnossa siella hoitopaikassa...? Terveisin joku neurottinen.. Onneksi mullon taalla kaks kissaa kaverina, etenkin toinen niista on aivan ihana, koko ajan kiehnaamassa vieressa ja se jaksais leikkia loputtomiin kaikilla mun tavaroilla. :D Sen nimi on Simba. Ja taa toinen on Tiger, mutta hollanniksi sen nimen lausuminen on kertakaikkiaan mission impossible, se on niinkun rakasis limaa kurkusta ja sit samalla yrittas sanoa "tiger"

Huomenna mennaan Valibi nimiseen huvipuistoon, jeah! B)

Nyt pitas menna suihkuun ja nukkumaan kun aamulla on aikanen heratus.. Juu ihan kohta.. x)

[Ei aihetta]Lauantai 14.06.2008 01:16

Ma olen amsterdamissa paivaa. Eli ei ole aata ja oota. Hankalaa. Koira on helsingissa hoidossa, mika on varsin stressaavaa kun en ole yleensa tottunut olemaan mun "vauvasta" erossa.

Taa nappis on niin kamala etta en halua kirjustaa teille enempaa. Eli kiitti moi.

[Ei aihetta]Torstai 12.06.2008 03:30

Noniin, kyllä tää ny näyttää tästä selkiytymään. Hmmh.. tai sitten ei.

Kymmenen ja puolen tunnin kuluttua istun junassa matkalla helsinkiin. Todennäköisesti sählään jotain ja löydän itseni illan päätteeksi kiinalaisesta lapsityövoima tehtaasta.

Oli mukava tuntea teidät.

[Ei aihetta]Perjantai 06.06.2008 01:02

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MINÄ!