IRC-Galleria

Aini, Hassuja uniaLauantai 21.02.2009 01:51

Meikähä tuossa yks päivä taas näki vähä hassua unta. Seuraava kerronta unesta on hyvin sekava, kuten unikin:

Uni alkoi Avovanhainkodista jossa oli ilmeisesti jotain vanhuksia joita tunsin. Yhden huoneiston seinällä olevassa taulussa oli outo reikä, jonka takaa palajaustui kokonainen huone jossa jokin ilmeisesti henkiseltään tasapainolta hieman epävakaa yksilö oli tarkkaillut vanhuksia kyseisessä asunnossa ja pitkäänkin. Avasin huoneessa olevan lipaston josta löytyi hienosti laijteltuna valikoima makeispusseja (malaco, fazer jne. ) ja nessuja. Huoneessa oli myös videokamera jonka sisältöä en uskaltanu alkaa tarkastelemaan.

Huoneesta johti ulos ovi, joka osaltaan johti suljetulle osastolle itsetuhoisille nuorille. Tapasin tässä kyseisessä laitoksessa erään nuoren neitosen ( lue: "Vittu mä oon kännissä"- pissiksen)
Seurasin kyseistä neitoa hänen omaan huoneeseensa jossa hän alkoi riisuuntumaan ja hänen vaatteiden alta palajastui jotain kauheaa: hänen ruuminsa oli yltäpäältä tikunarpien peitossa. pahimmat olivat tuoreet tikatut haavat jotka olivat repeilleet , tai revitty auki. siinä vaiheessa oli aik Kthx pai olo ja sanoin : ima gonna GTFO. siinä vaiheessa se hullu koitti hirttää ittiään hengariin. (semmonen muovinen joka venyy). ja eihä se lampun kanta kestäny. kun olin matkalla pois siitä aivan järkyttynessä tilassa menin portaikkoon joka vei minut ensiapuhuoneeseen jossa koitettiin kursia kokoon jotain ihmistä joka oli koittanut tehdä itsemurhaa hyppäämällä katolta. enite häiritti yksi silmämuna joka tuntui tuijottavan.... Jep joo sen Jälkee oli Hieman W T F olo.

Vois mennä nukkumaa , Hyvää yötä piltit :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.