IRC-Galleria

Kassie

Kassie

whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Uusimmat blogimerkinnät

BööTorstai 06.03.2008 21:10

Mä kelasin et ku monet kirjottaa oikeesti jotain asiaa tänne. Nii mäki voisin alkaa..Siis kyl mä joskus kirjottelinki ja joskus hajanaisesti..Mut en sillee VIRALLISESTI. :D Tosin ei ketää varmaa lue näit, mut ei se mtn! :D Pääsen..öö.. "purkamaan" asioita? :D Meinaa täl hetkel oikee ketää ei höpise meses...Oho toi vilkkuu..Hetki xD Noin...ASIAAN!

Elikkä vaikka tiedän mitä haluan laittaa yhteishakuun ja pla pla plaa! Nii silti hermoon sitä aikalailla :S Tai siis se on aika iso asia..Tulevaisuus kyseessä...Jotenki pelottavaa...Aikalailla pelottavaa...Mut kyl mä uskon et mä selviin henggis jos pääsen vaskikseen. :D Et näin.

Toinen asia mikä muo härnää on on on ku ku ku ihmiset ei puhu mulle. :D Niinku mul on 6 keskusteluu auki...EIKÄ! Miks se just ny pitää vilkkua ku ku ku purkaan tämmöstä xD No yks tyyppi puhuu..Mut kuitenki harmittaa ku monen kaa ei enää lennä juttu..Et et onks se minä vai? :D Osaan mä kyl joskus olla tylsä meses, niinku Tanja valittaa...Mut joittenki kans oikeesti yritän ja ne o sillee "en puhu" vaik ne ei sano sitä.. :D Ööh..Ottakaa selkoa mustaki.

No sit vähä ilosempiin asioihin! Nään huomenna kavereita <3 Meen Elsalle yöks ja nään ihmisiä ja jee <3 :D Ois kiva kans saada rahaa nii vois shoppailla. Jotenki nyt on hinku ostella...Ja pitäs saada sitä rahaa kert oli synttäritki...Mut eipä viel näy sitä :D Haluun ainaki yhet ihanat kengät, mitkä ei oo converset tai vanssit! :D HOO! :D Ja sit yks vihree paita seppäläst ja näin. Eiköhän tässä oo jo tarpeeks juttua? Kiitos jos jaksoit lukea <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.