IRC-Galleria

KatZi||

KatZi||

Motherfucking Princess

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Helmiii 8 D <3Perjantai 30.05.2008 20:51

~Mikä Vanha Suomalainen Sananlasku Olet?~

~Ei viina lisää voimia anna, mutta lisää rohkeutta~

Perinteinen suomalainen kansallisjuoma, olut, maistunee sinullekin ainakin vastaustesi perusteella! Olet joukon ilopilleri ja aina menevää seuraa minne vain. Saatat tosin olla maistissa saunailtana, sukujuhlissa, grillibileissä, tai no.. melkein missä vain. Kenties haet alkomahoolista hauskaa seurameininkiä, helpotusta jännitykseen tai -klup!- krapulaan!

Muista kuitenkin, ettei viina lisää voimia anna, mutta lisää rohkeutta. Kaikkea ei voi ratkaista tarttumalla olueeseen, sillä se rohkeuskin tuppaa olemaan tilapäistä sorttia!


~Millaiseen Tahtiin Elämäsi Soi?~

~Olet Rock!~

Räväkkä asenteesi on se, joka sinussa yleensä ensimmäisenä huomataan. Sinä et paljon elämää pelkää, haluat kokea ja nähdä kaiken sen - ja pitää samalla vähän hauskaa! Olet ehdottoman aito ja ehkä vähän alkukantainenkin tyyppi. Arvostat myös muissa samoja piirteitä, hienostelu ja teeskentely joutavat mielestäsi romukoppaan!

Särmikkäät rock-tyypit viihtyvät ehdottomasti parhaiten toisten rokkareiden kanssa, hämyisistä baareista saattaa seuraan joskus lyöttäytyä jazzareitakin. Kesyyntyessään rokkarit saattavat kuitenkin löytää onnensa yllättäen klassisen musiikin edustajien parista. Uskomatonta, mutta totta!


~Henkinen Ikä~

~30v~

Olet kirpsakasti kolmekymppinen! Elämä on jo jättänyt jälkensä mieleesi, muttet ole tylsää seuraa tai niin kalkkis kuin nuoremmat väittävät. Tunnistat jopa listahitin sen kuullessasi! Otat rohkeasti vastaan uusiakin kokemuksia, koska tunnet jo itsesi ja mieltymyksesi.

Hanki korkeampi henkinen ikä näin: Mene baareilun sijaan bisneslounaalle

Opiskele

Tutustu hyvään taidenäyttelyyn

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.