IRC-Galleria

KatZi||

KatZi||

Motherfucking Princess

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Note to self : DMaanantai 21.07.2008 04:32

~Maatalousalan perustutkinto~

Koulutusohjelmat:
Eläintenhoidon koulutusohjelma; Eläintenhoitaja
Hevostalouden koulutusohjelma; Ratsastuksenohjaaja,Hevostenhoitaja
Maatalousteknologian koulutusohjelma; Maaseutuyrittäjä
Maatilatalouden koulutusohjelma; Maaseutuyrittäjä
Turkistalouden koulutusohjelma; Turkistarhaaja

Laajuus ja kesto: 120 opintoviikkoa/ 3 vuotta

~Hevostalouden koulutusohjelma~

Hevostalouden koulutusohjelmasta valmistuu hevostenhoitajaksi tai ratsastuksenohjaajaksi. Hevostenhoitaja hoitaa ja ruokkii hevosia sekä huolehtii tallin puhtaudesta. Hän myös kouluttaa ja valmentaa ratsu- ja ravihevosia. Lisäksi työhön kuuluu varusteiden valmistus ja korjaus sekä hevosten kengittäminen. Ratsastuksenohjaaja työskentelee ratsastuskoulussa ratsastuksenopettajan avustajana. Hän organisoi myös tallin toimintaa ja hevosten hoitoa.

~Eläintenhoidon koulutusohjelma~

Eläintenhoitaja vastaa eläinten perushoidosta ja voi työskennellä monenlaisissa tehtävissä eläinten parissa. Pieneläintenhoitaja työskentelee usein eläinklinikalla tai lemmikkieläin- tai löytöeläinhoitolassa. Eläintenhoitaja voi toimia myös hoitajana eläintarhassa tai myyjänä eläinkaupassa. Koulutuksessa on mahdollista suuntautua myös maatilojen eläinten hoitoon ja työskennellä esimerkiksi karjanhoitajana tai maatalouslomittajana taikka maaseutuyrittäjänä.


Haha, laitoin itelle muistiin, että millanen mun tuleva ammatti onkaan :'D Elikkäs musta tulee siis hevostenhoitaja <3 Hihi : D Hauskaa! I can't wait! Meen ehkä sen jälkeen vielä Eläintenhoitajaks kouluttautumaan heti perään, joten siitä pikku pätkä myös tuossa ; D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.