IRC-Galleria

KatZi||

KatZi||

Motherfucking Princess

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Räyyh, riudun täällä hevoshaaveitteni kanssa ;< Olenpa koko illan yrittäny keksiä nopeinta keinoa ansaita rahaa, sekä helpointa & halvinta tapaa saada oma talli.. Unohtamatta tietenkään turvallisuutta ja ponskien viihtyvyyttä ;> Ja nyt olenpa päässyt taas lähemmäs lopputulosta 8> Ajattelin, että vois sittenki rakentaa 2 ulkokarsinaa; hevoset tykkää, ei maksa maltaita, helppo & kätevä ratkasu (: Kattelin hintoja eri valmis-ulkokarsinoiden tekijöiltä; melko moni näyttää ja kuulostaa lupaavalta.. Mutta ajattelin vielä selvittää, mitä 2 ulkokarsinan rakentamiseen menis tarpeita; jos selviäisin halvemmalla tekemällä ns. itse, niin tottamaar teen sillon itte :> Tai palkkaisin Kirsin tekemään, toisin sanoen x3 lolz..

Mutta siis, näissä puuhissa sitä mie oon iltani viettäny; äiskä varmaan kyllästyy kohta kuuntelemaan miun tallin rakennus-juttuja, samoin hevosen osto-juttuja :'D Mamma parka, sorry ;< Mutta minkä sille voi, että I've finally got my head in the game ;> Sanokaa miun sanoneen; vuoden sisällä miulla on talli ja omistan ehkä jopa jo kopukan! Mark my words!

Nyt meen tästä kattomaan jottaa leffaa ittekseni; hevosleffaa aattelin, ruokkiakseni kaipaustani ;< See ya soon! Nighty Night! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.