IRC-Galleria

KatZi||

KatZi||

Motherfucking Princess

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Why always me..? Why always now..?Torstai 15.10.2009 03:14

Onpa taas vallan ihana tämä lokakuu -.-'' I freaking hate this month! Ihan ku ei muutenki ois menny asiat päin hevon vtun hlvettiä, niin pitää vielä suurinpiirtein kaikkien eläinten saaha jotain outoja tauteja jne..

Eka hoksasin, että kappas, Kimellä taitaa olla korvatulehdus. Noh, eikun vaan eläinlääkärille soittamaan & lääkettä hakemaan; Kime on nyt hiukkasen paremmassa kunnossa :>

Sitten miusta eilen näytti, että Rayllä ois jottaa omituista tuossa oikeen silmän yläpuolella; en oo vielä kerenny kunnolla asiaan perehtyä.. Toivotaan, että son taas miun hermot jotka tekee tepposia..

Mutta nyt, maybe pahin kaikista; tulin tänne tietokonehuoneeseen jonku aikaa sitten & ihmettelin, miksei Saagaa aka meän seeprapeippo naarasta näy missään häkissä.. Tutkin vähän tarkemmin, niin onhan se siellä; mutta se makas yhessä kulmassa & hengitti joteski vaivalloisesti.. Tietenkin heti katoin, että onko esim. Luna hyökänny sen kimppuun, niin eipä ollut.. Sitten aloin googlaamaan seeprapeippojen sairauksista & terveydestä ja TADAA, löysinhän mie selityksen yheltä englanninkieliseltä Zebra Finch-sivustolta..

Nyt on sillain asiat, että Saagalla on menossa sellanen ku Egg Binding; se tarkottaa, että joko valmis, tai ei kokonaan kehittynyt muna on jäänyt kiinni sisälle, eikä lähe liikkeelle naaraan työnnöistä jne huolimatta.. Siinä artikkelissa oli oikein rohkaisevasti, että yleensä siinä vaiheessa, ku naaras on jo lattialla makaamassa, on enää matter of hours, ennen kuin se naaras kuolee siihen tilaan, jossei äkkiä aleta varotoimiin.. Saaga pitäs siis siirtää Sairas-häkkiin, jossa on pyyhe & lämpölamppu/joku muu sellanen, sillä pitäs olla vettä & ruokaa nokan ulottuvilla, sekä sille pitäs syöttää sellasta ku Calsium Plus, joka sen pitäs heti nielasta.. Sitten se pitäs jättää rauhaan ja ootella, että tilanne menee ohi; sen jälkeen sen pitäs antaa olla siellä n. viikko, jonka jälkeen siirtää takasin.. Mutta pesä pitäs ottaa pois muutamaks viikoks sen jälkeen..

Mutta se p-aska homma tässä on, että miulla ei ole Sairas-häkkiä, ei lämpölamppua, eikä Calsium Plussaa.. En voi laittaa vettä siihen lähelle, koska Saaga-neiti päätti jollain ihmeen voimilla lennähtää niitten pesään makaamaan.. Eli ainoa juttu, jonka pystyin tekemään, oli se että laitoin sille hirssiä nokan eteen ruuaksi.. Enkä ees voi hakia sitä stanan kirottua Calsium Plussaa mistään enää tähän aikaan, kaheltatoista yöllä! Että kiwat sitten vaan, jos se kuolee tuollasen asia takia, muuten ihan terve lintu.. Tällä hetkellä miun päässä menee non-stoppina "..Matter of hours..Matter of hours..Matter of hours.."..

Eli nyt sitten vaan pelätään taas koko yö yhen eläimen hengen puolesta.. En millään jaksais taas yhtä hauata.. Pittää kattoa, jos se ihmeen kaupalla joko saa sen ulos, tai sitten kuitenki pysyy hengissä aamuun; sitten painun heti ensimmäisenä eläinkauppaan/jne hakemaan sitä Calsium Plussaa!

Että thanx a lot, lokakuu -.-''

Psst; Luna hoivaa sitä tyttöä tuola :< Se eka rapsutti sen päätä & sitten vaan istu tuosa pesän laiala ja vartioi sitä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.