IRC-Galleria

KatZi||

KatZi||

Motherfucking Princess

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ihmiset on tyhmiä, muuta ei voi sanoaSunnuntai 06.05.2007 03:20

Tuli vaan mieleen, ku katoin yhen leffan, et ihmiset on oikeesti maailman tyhmin elossa oleva rotu/laji. Ne tuhoaa pala palalta tän koko maailman, ja lopuks sitten ittensäkki. Ensinnäkin, ne tappaa eläimiä sukupuuttoon metsästämällä/muuten hävittämällä niitä. Hyvä esimerkki tästä on valaan pyynti. Siis ne vaan tappaa tuhottomia määriä valaita, ku siitä vaan saa niin hyvin rahaa. Siis sairasta, aivan totaalisen sairasta hommaa! Ja samoin jotku salametsästää tiikereitä, lumileopardeja, harmaakarhuja, jättiläispandoja jne, vaan se takia, ku niitten turkista maksetaan maltaita. Samoin norsut tapetaan kohta sukupuuttoon ja miks? Vaan koska niitten syöksyhampaista/luista maksetaan hyvin. Ihmiset on ihan sairaan idiootteja ja ahneita. Hylkeitten metsästys on myös tosi sairasta. Siis ne hakataan kuoliaiks, ettei niitten niiiiin arvokas turkki menis pilale. Vtun sairasta stana tollanen. Eikö kukaan ajattele, paljon se eläin kärsii, ennen ku se tosiaanki kuolee?!

Delfiinit on myös kuolemassa sukupuuttoon tätä menoa, koska niitä jää joka vuosi satoja kiinni kalaverkkoihin. Samoin käy monille kilpikonnille, haille, linnuille ja muille mereneläville. Ja sekin vielä, että ihmiset heittää laivoista mereen kaikki vtun saastetynnyrit! Eikö ne ajattele, kuinka paljon se saastuttaa merta ja montako eläintä kuolee siihen? Miten kukaan ylipäätään voi olla niin julma ja tunteeton?

Norsut ja sarvikuonot luokitellaan jo olevan todella suuressa vaarassa kadota kokonaan. Niitä salametsästetään ihan stanan paljon ja sitten sarvet/syöksyhampaat/luut myydään salakaupassa ympäriinsä. Onneks edes jotkut viisaat yrittää pysäyttää sen. Jääkarhut on myös nyt hyvin uhanalaisia, koska jäätiköt on alkanu sulamaan. Ja kenenköhän vika sekin taas on? No tietenki ihmisten.

Ihmiset tuhoaa kokoajan lisää tätä maailmaa. Sademetsiä hakkuutetaan kokoajan, mutta eikö kukaan tajua, että se on tän koko maailman ns. "keuhkot"?!? Ilman sitä, me ei eletä. Joten miten jotku voi olla niin idiootteja, että hakkaa ne maan tasalle? Sehän on silkka itsemurha, itsellensä ne hallaa siinä tekee. Joten tästäkin taas huomataan, että ihminen on todellakin maailman kaikista tyhmin elämänmuoto. Ei eläimet huvikseen toisiaan tapa, vaan pelkästään selvitäkseen hengissä. Mutta ihmiset tappaa niitä joittenki vtun turkisten ja syöksuhampaitten takia, koska niistä satutaan vaan maksamaan niin paljon!! Raivostuttavaa tollanen käytös.

Sitten päästäänki taas johonkin asiaan, missä ihmiset näyttää kuinka idiootteja onkaan, nimittäin eläinkokeet. Siis sekin on aivan stanan sairasta. Tökkiä nyt jotaki esim. kaneille silmään vaan testatakseen, tekeekö se mtn. Siis eikö ne taaskaan ajattele, kuinka paljon se eläin siitä kärsii. Nekin on eläviä olentoja, joilla on tunteet. Miettikääpä, miltä teistä tuntuis, jos joku tulis ja työntäis jotain silmään tai pistäis piikilä teihin jtn ainetta?! Ajatelkaapa, miltä se tuntuu, kun silmä turpoo tai räjähtää sen aineen vaikutuksesta, tai karvat lähtee kokonaan. Ajatelkaa miltä tuntuis, jos teiltä alkais vaikka iho kuoriutua yhtäkkiä pois, tai jos joku tulis leikkomaan teitä. Miksei ihmiset itseensä kokeile niitä aineita? No tietenki siks, ku siinähän saattaa sattua jtn, jossei se vaikka ookkaan turvallinen. No niinpä! Siinähän se tulee! Samoinhan ne eläimet sen tuntee. Mutta eihän niillä ole tunteita, jotku sanoo. Kyllä niillä vaan on, ihan samalla lailla, kun ihmisilläki.

Sitten on vielä ne, jotka huvikseen kiduttaa eläimiä, pitää niitä nälässä jne. Jotkut ottaa ensin monta lemmikkiä, eikä pystykkään sitten pitämään niistä huolta. Kannattais varmaan miettiä kahesti, ennen ku ottaa mtn eläintä, jos tietää edes hämärästi, ettei voi niistä pitää huolta. Sitten ne joudutaan lopettamaan, koska on joko liian myöhästä enää auttaa niitä, taikka sitten ei ole tilaa eläinkodeissa. Ja sekö nyt on taas oikein?

Ihmiset on tyhmiä siinäkin jutussa, että ne kehittää teknologiaa liikaa. Kokoajan keksitään enemmän ja enemmän koneita, jotka on toinen toistaan älykkäämpiä. Robotteja valmistetaan lisää, niistä tulee kokoajan älykkäämpiä. Tekoäly kehittyy. Mutta onko kukaan koskaan ajatellut, että jossakin vaiheessa, se tekoälykin on jo niin hyvä, että se alkaa kehittää itse itseään? Onko kukaan koskaan ajatellut, mitä siitä voi lopuksi seurata? Siinä se taas nähdään, ihminen tuhoaa itse itsensä. Eikö kukaan ajattele koskaan, että voitas jo pysähtyä tässä luomisessa. Ihan hyvin se elämä on menny jo ennen huipputeknologiaa. Jo ennen sitä, on selvitty ihan hyvin. Joten miksi, miksi ihminen on niin tyhmä, ettei sitä tajua?


Tulevat lauhat sateet ja mullan tuoksu,
pääskyjen korkeat kaarrot, puron juoksu;

sammakot lammella yöserenadeineen,
ja villiluumu valkeine kukintoineen;

punarinnat kirkashöyheniset,
virittävät riemuisina sävelet;

vaan sodasta mikään, ei yksikään
tiedä, ei välitä tietääkkään.

Ei linnuille merkitse mitään
että ihminen hävitti itsensä itse;

ja kun kevät aamulla havahtuu
tuskin huomaa että ihminen puuttuu.

Written by: ??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.