IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Dude, seriouslySunnuntai 23.05.2010 02:19

Vois olettaa, että vuoden aikana tapahtuneet asiat olis kasvattanu ihmisiä henkisesti edes jollain tasolla, mutta eipä siittä kait ole toivoa. Tässä itte tosiaan vauvan tuloon valmistaudun, uskomatonta kyllä, vuosi sitten en olis ees kuvitellu sen olevan mahdollista. En oikeestaan vieläkään kykene tajuaan kauheen järkevästi. Mutta siittä syyttänen vain erästä oranssihiuksista mieshenkilöä, joka luistikin yllättävän äkkiä tilanteesta.

Omaan kämppään muuttaminen ei suju todellakaan kuin saduissa, voin kertoa. Kun lopulta raha-asiat saa suunnilleen hoitoon ja tavaroita pitäis alkaa purkaan, niin mistään ei tuu mitään, ei vaan inspaa enää samalla tavalla ku ennen muuttoo. Nyt istun vaan koneella kaiket päivät tekemättä mitään, samalla ku asunto hitaasti muuttuu kamalaks lääväks. Sentään on vihdoinkin valoa pimeässä, nimittäi noi ällöt lentävät ötökät, jotka hamsujen ruokien mukana tuli, näyttää alkavan loppua täältä viimeinki.. Oonki niitä jo muutaman kuukauden metsästänyt.

Valokuvatkin, jotka tilasin Ranskasta, tulivat. Koko lähetys maksoi yhteensä 2 euroa, nyttemmin isoin ongelma näyttää olevan se, miten saan niille tarpeeks ison albumin, ei ookkaan näköjää kyse ohan normikokoisista kuvista. Ei sillä, että tietäisin kuvista, saati niiden kokoeroista yhtikäs mitään, eivät vaan satu reikään mahtumaan :D

Oon tässä itseasiassa jo pidempään miettiny, et pitäsikö alkaa omaa blogia pitämään, on sen verran paljon aikaa ja itsesääliä, että sitä voisi jonnekkin vuodattaa.. Varmaan pitäis vaan mukava blogisivusto bongata...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.