IRC-Galleria

KayTheRut

KayTheRut

Kokoro nai "aijou" daro? Mou wakatteru kara? Ima made mi te ki ta subete ha nisemono daro?

Next Morning XVIIIKeskiviikko 05.08.2009 05:06

Niin, muutaman päivän päästä pääsin sairaalasta. He halusivat välttämättä pitää minut tarkkailussa, jotta voisivat varmistaa, että olin kunnossa. Kotona minua odotti äitini. Ja hänen huutonsa. En jaksanut noteerata niitä mitenkään...
Ennen kuin hän mainitsi psykiatrin...
Hän laittaisi minut psykiatrille! En ymmärrä miksi!
Kotiin päästyäni kävin Tashan kanssa Tonyn luona. Hän ei todellakaan voinut hyvin. Hänen masennuksensa oli vain pahentunut, eikä hän enää pääse sängystä ylös. Olen viettänyt paljon aikaa Tonyn luona Tashan ja Georgen kanssa. Jonas ja Nina ovat käyneet silloin tällöin. Muita en ole ehtinyt nähdä.

Päivät kuluivat ja pian oli kulunut kaksi viikkoa sairaalareissustani. En ole Zackia nähnyt, enkä puhunut hänen kanssaan. Hän ei ole vastannut viesteihini. Eikä hän ole käynyt Tonyn luona, jossa olen itse viettänyt aikani.
Chrisin kanssa kävin nopeasti kahvilla, kuten tavallisesti. Sitä en voinut jättää väliin. Chris kertoi, että Zack on ollut outo kohtaukseni jälkeen. He kuitenkin näkevät toisiaan usein, joten... En tiedä, mitä ajatella. Olen itsekin huolissani Zackista. Eihän hän vastaa minulle.

Olen huolissani...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.