IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

vastaan taas haasteeseen :)Keskiviikko 15.02.2006 12:51

"TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

elikäs... hmm mähä oon nii normaali et näitä on vaikee keksiä :)

1. Kopautan jalkani ain isän luona yhteen kynnykseen enne ku sisään meen, ettei tuu lunta ja teen sen sillonki ku ei kengissä oo mitään ja joskus kesälläkin :) mut siis se on vaan se yks tietty kynnys mun isän luona ei muut.

2. Ja sit.. noo tätä tekee muutki, mut mul on aina toi verho kiinni, josta näkyy naapuri taloon, koska tulee sellanen olo et kaikki kattoo mua siellä :)

3. Kun mä kävelen aamuöisin kotiin alan ain melkein tos samassa paikassa yhen puiston reunassa laulaan (ainaki jos oon yksin) ja aina en ees tajua et teen niin ennen kun hetken päästä:) ja sit kun muuten vaan päivisin kävelee kaupungissa nii saatan alkaa puhuun ääneen ittekseni jotai asiaa tai keskstelua, jota käyn mielessäni :D (tervettä? hmm...)

4. kesällä kun menee uimaan tai saunaan omassa rannassa niin mun on pakko ain kävellä eka koittaan kädellä minkä lämpöstä vettä järvessä on vaik ikinä en oo sen takia jättäny menemättä et olis kylmää. ja vaik siin olis lämpömittäriki niin en ees kato sitä :)

5. Kauhee nythä mä rupeisin keksiin kaikkia hyviä, kun miettii :D vaik eka ei mitään tullu mieleen... nii ja sit ku mä tuun suihkusta tai pesen kasvot nii mul on joku pakkomielle taivuttaa sormilla ripsiä, kun kuivaan naaman vaikkei ne siitä sen kaarevammiks tuu ja olis mulla ripsen taivuttajaki :D

ja vahinko pistetään kiertämään..

ivis
ewwi_
twizzle
akkiim
_NightCrawler_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.