IRC-Galleria

KenZii-

KenZii-

Dulcius Ex Asperis (Vaikeuksien jälkeen tulee onni) ♥

Selaa blogimerkintöjä

Miten niin junassa on tylsää?! <3Sunnuntai 22.02.2009 15:50

Valtakunnallinen uutishuone (uutishuone = entinen vaatekomero, jossa löhöttää tuolilla kieroon kasvanut sieni) tiedottaa:

Olen saanut tietooni, että laitan tähän pienen kirjoituksen, joka ilmestyi paperille junassa lähes unettoman yön jälkeen. Se oli pelottava hetki. 8D Tästä kirjoituksesta sen verran, että se on pienimuotoinen fic, jossa kohtaa erilaisia fiktiivisiä henkilöitä (plus ne, jotka on oikeasti olemassa ja joiden elämillä olen alkanut leikkimään suhteellisen liian usein).
Luvassa on siis paljon nautinnollista...! (Huom! Tämän nautinnollisuuden suhteen saattaa tulla pienoisia pettymyksiä).

Ja tästä lähtee--->

Osa 1 - Merensininen Pääkallotussi-

Varhain aamulla yöjunan ollessa täynnä kuorsaavia ja tuhisevia ihmisiä, junan vessassa tapahtui kaikenlaista. Severus Kalkaros synkkine ajatuksineen istui pöntöllä ja luki edellispäivän sanomalehteä. Sitten yhtäkkiä hänen eteensä ilmestyi mies!
Tällä miehellä oli punaiset hiukset ja suruiset silmät. Severus tiesi heti, että mies oli komea ja ihana. Mutta Severus oli sen verran yllättynyt ja häpeissään. Hän voinut sulattaa sitä tosiasiaa, että joku oli mennyt ja loitsinut miehen juuri siihen vessaan, jossa hän oli juuri tekemässä... noh... emme taida haluta tietää millä pönttö oli täyttymässä.

Tuijotettuaan toisiaan sekunnin silmät suurina, Severus loihti miehen toivottavasti sinne mistä tuo oli tullutkin. Mutta ei, niin ei käynyt vaan mies ilmestyi samana hetkenä johonkin pieneen koirapuistoon (jossa oleili enemmän juoppoja kuin itse oikeita koiria).
Koska juuri tällä hetkellä en halua kertoa enempää Severuksen vessahetkistä, kerron sen sijaan mitä tälle punapäälle tapahtui Severuksen järkyttävän teon jälkeen (yhtä järkyttävää tosin oli ilmestyä pieneen vessaan kun toinen oli asioilla).

Heti kun mies todella ymmärsi mitä oli tapahtunut, hän huusi tuskaisella äänellä: "EIII~! MONTAKO KERTAA TÄMÄN PITÄÄ TAPAHTUA JUURI MINULLE?!"
Hänen huutonsa oli ymmärrettävää, sillä hänet oli jo aiemmin luettu ulos eräästä kirjasta, jota hän oli rakastanut kaikilla soluillaan. Sitten hän oli väkipakolla joutunut elämään paikassa, jota ei rakastanut. Mutta nyt tilanne oli entistä huonompi. Kaikki oli pilalla. Miesraukka (jonka nimi oli Tomusormi näin btw) oli joutunut tahtomattaan paikkaan, jota ei TODELLAKAAN rakastanut. Hänet oli loitsittu SUOMEEN!

TBC...


A/N: Hahaa! Siitäs saitte! Surkeaa juonta, surkealla kirjoitustaidolla kirjoitettua tekstiä ja upeita maisemia luvassa myös seuraavassa osassa!
Ja jos ihmettelette miten merensininen pääkallotussi liittyi tähän pätkään mitenkään, niin totuus on, että ei se liitykään! 8DD Paitsi, että alunperin kirjoitin tämän valkoiselle paperille (kappas vain) merensinisellä pääkallotussilla, joka ei edes ole tussi vaan kuulakärkikynä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.