IRC-Galleria

Hyvästi Visual Gay's FFFightMaanantai 18.07.2011 19:21

Kyllä, luitte oikein. Se on nyt ohi. Kiitokset kaikille näistä kuluneesta 6 vuodesta!

Muistan kun ekaa kertaa itse kohtasin ohjelman 2006 Traconissa ulkona pakkasessa, ja tuli kyllä naurettua ja pidettyä hauskaa. Muutaman vuoden nautin ohjelman katsomisesta, kunnes eräänä pimeänä iltana 2009 sain soiton jossa Visual Gay tyypit soittivat ja kysyivät että miten kiinnostunut olisin ohjelman vetämisestä. Siinä kuunnellessa into pakkautui ja en vain meinannut malttaa odottaa kuunnella loppuun kun halusin vain päästä sanomaan että KYLLÄ! Siitä lähtien olenkin kokenut niin uskomattomia asioita, mitä sanoin ei voi kuvailla. Eeppisiä taistoja, draamaa, naurua, itkua, hankaluuksia, voitokkaita hetkiä, huonoa huumoria, visioimista, onnistumisen tuntemuksia, pettymyksiä ja rakkautta. Monille tämä oli yksi ohjelmanumero conissa joka joko mentiin katsomaan tai jätettiin välistä, jota rakastettiin sen eeppisyydestä tai vihattiin kun korvat särkyivät. Mutta meille se on ollut enemmän kuin kaikkea tuota yhdessä. Se on ollut iso osa elämäämme ja kuin oma lapsi jonka kanssa on ollut hyvät ja huonot hetkensä.

Toivon mukaan nämä ovat jäähyväisemme, sillä omien sanojensa syöminen tuntuu aina ikävältä. Vaikka uskomattomasti ikävämpää on FFFightin lopettaminen, sillä nyt tuntuu kuin iso pala olisi lähtenyt... Mutta kaiken hyvän on loputtava aikanaan, ja lopetamme sen nyt vielä kun ihmisillä on hieman intoa touhuun, ettei tarvitse lopettaa siksi kun tulee polttopulloja ikkunasta sisään. Ristiriitaisia tunteita, mutta asiat on saatava päätökseensä

Nyt siis sinä lukija joka luet tätä merkintää, ja olet ollut katsomassa Visual Gay's FFFightia joskus. Kerro tähän:

- Joku mieleenpainuvin hetki ohjelmassamme
- Mikä oli parhainta?
- Mikä oli huonointa?
- Kokemuksia/tuntemuksia mikäli osallistuit joskus
- Kokemuksia/tuntemuksia yleisöstä katsoen
- Jäikö mikään epäselväksi missään vaiheessa?
- Jokin mieleenpainuva piirre meidän ryhmässämme
- Yleisesti mitä nyt mieleen sattuu tulemaan aiheesta! ;)

Ja näin lopuksi kiitän Visual Gaytä, Squaresoftia, conijärjestäjiä, avustajia ja ennen kaikkea TEITÄ KAIKKIA kuluneista vuosista. Kuten aina on sanottu: ilman teitä FFFight ei olisi mitään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.