IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kill Hannah: Rebel YellMaanantai 02.01.2006 03:47

Uusi vuosi. Kaikki aina sanoo kuinka aika kuluu niin nopeasti ja "ihan ku ois vasta eilen alotettu koulu jne jne jne." Nay. Aika EI kulu nopeasti. Istuppa ruotsin/matikan/jonku muun hehkeän aineen tunnilla ja mietippä uuestaan.

Mulla alkaa tässä olemaan viimisen teinivuoden viimiset hetket käsillä. Paineita, paineita, paineita.. Tulee varmaan ihan hohhoijaa juhlat, mulla ei oo oikein inspistä juhlia. Ups. :x Jos vaikka sitten joskus toiste?

Koulu alkaa taas viikon päästä. Hyi hyi. Sehän on tietty asennekysymys, että kuin jaksaa ja sillee mutta ku mulla vituttaa jo valmiiksi. >.< Ei tunnit, ei..no okei, jotku ihmisetki aiheuttaa sellaista tiettyä silmäreaktiota mutta sen kanssa nyt pystyy vielä elämään. Yleisvitutusputkeen vaan ei ois varaa pudota.
Ajatellaas tätä asiaa nyt sitten toiselta kantilta, siellä on semmosiaki joita on taas kiva nähä pitkästä aikaa. Boo. Takas pitää kai mennä. Ja mennä aina atk-luokkaan evakkoon ku alkaa käyrä nouseen. XD

Mie vihaan varvassukkia. Oikeesti. Tämäki on selkeesti asennekysymys mutta voi helevetti sentään..MITEN IHMISET VOI PITÄÄ NÄITÄ!? Hmph.

..Arvatkaas mitä mie oon tehny n.85% joululomasta? TÖRKEÄSTI HYVÄKSIKÄYTTÄNY DC++:aa! Se anoo jo armoa. :P Samoin ku DivX Player. :x

Hyvää yötä ja huomenta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.