IRC-Galleria

The Exies: My GoddessKeskiviikko 04.01.2006 15:03

Miks väsyttää?

Mun pitäis tänään mennä äänestämään kaupungintalolle mutta jeesus tätä laiskuuden puuskaa. Ja isän tykönäki pitäis käydä, ihan vaan hakemassa synttärilahja. O.o Siis todellaki, se on ilmeisesti ostanu mulle jotain! Siis se ei KOSKAAN osta mulle mitään, se mielummin antaa mulle rahaa että voin ostaa ite mitä haluan / lähetään ostaan mitä haluan.

Eilen: sisko soitteli joskus iltapäivällä, toivotteli hyvää syntymäpäivää, sitten varmisti että on oikeessa päivässä. XD Illalla, ku olin kattelemassa jotain animea koneella, puhelin soi ja katon että mitä se nyt taas soittelee..se oliki Raz ja voi huh huh, miks mulla on ihan järkyttäviä ongelmia pysyä sen puheen perässä. :x Mun aivot ei kerkee kääntää sen puhetta tarpeeks nopeesti ja sen takia mun vastaukset on luokkaa "............................yeah". >.- wtf. Se kyseli että milloin oon tulossa Lontooseen "May?" ja mie vaan että joojoo, ihan ku mie pystyisin niin nopeasti miettiin että mitä helvettiä toukokuu on englanniks. ...se on se May.

Minun piti lukea kirjojaki tällä lomalla mutta arvatkaas kahesti. Mulla on vieläki kesken se "Be Cool" minkä alotin silloin joskus..Hannibalin sain luettua tossa pari viikkoo sitten ja aattona alotin Remeksen "Nimessä ja veressä".

...no niin ja nyt mua jo hoputetaan sinne äänestämään. Tsk.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.